Pissapetterille yöksi? :)

Kertokaahan mitä voisin kokeilla tuolle pienelle miehelle,( 2kk.) yöksi kun joka yö on vaihdettava vaippa ainakin kerran tai aamulla on kylki märkä?
Ja ikävää on se kun hän nukkuu unipussissa niin herää todella paljon sitten siihen vaipan vaihtoon kun lämp karkaa.. ja jos ei vaihda vaippaa niin sitten pestään taas vaatteet ja unipussi.

Ei kovin isoakaan vaippaa voi laittaa, mutta seuraavana ajattelin taas kokeilla seuraavan koon vaippaa.
Miten sellaiset kestovaippa kuoret toimii? Voisko jotain sellaista ajatella vaipan päälle tai pelkkää kestovaippaa?
Olen vaan ymmärtäny, että aika moni kestoilija käyttää yöllä kertakäyttöisiä..

Mutta housuvaippaa voi sitten hiukka myöhemmin tietenkin kokeilla kun kasvaa vähän

Aika toivotonta.. ja meillä oli aivan sama ongelma jo esikoisen kans, mutta siihenkään en löytäny mitään ongelmaa.. myöhemmin helpotti kun ei enää juonut niin paljon illalla mutta vauvan kans vähän eri kun se kuiten syö tiheään :)
Muilla samoja ongelmia? Varsinkin poikalapsien äiteillä ;)
- Moonlight-
 
Meillä on kaksi runsaasti pissaavaa poikaa. Molemmilla apu löytyi Lidlissä myytävistä Toujours-vaipoista. Pampersit ja Liberot molemmat falskasivat yöllä ja pahasti. Sain esikoisen aikaan vinkin, että Lidlin vaipat on tosi imukykyisiä ja pitää paikkansa.

Jos mikään kertakäyttövaippa ei pidä, niin kannattaa kyllä kokeilla kestojen kuorta päälle tai vaikka kestoina käytettäviä villapöksyjä. Toivottavasti apua löytyy :) .
 
Heitä on, jotka käyttää kertakäyttösiä öisin vaikka kestoilisivat muutoin. Mut usein syynä on se, et joidenkin lasten iho ei kestä yhtään kosteutta. Eli ei niinkään se, ettei kestovaippa imis tarpeeks. Tää siis useimmiten.

Mut esim kannattais koittaa vaikka Onnikkaan (http://www.onnikas.net/29) yövaippaa, hahtuvaimu siihin viel varmistukseks vaiks sisävaipan ja villahousujen väliin. Ja villahousuina hahtuvat. Luulis aika hyvin imevän :) Ja taskuun voi aina sujauttaa esim. hamppuimun kaveriks ni sit imee viel enemmän. Kuhan muistaa kestoissa sen, et ne tarvii muutamia pesuja ennen kuin imevät parhaiten.
 

Yhteistyössä