PIPPI-vaatteet???

Alkuperäinen kirjoittaja Meirami:
Pippi on laadukas merkki, sitä myydään kyllä ihan lastenvaateliikkeissäkin, marketeissa en ole nähnyt.
Tarjoustalossa ainakin on noita Pippi-vaatteita; ihan ok -vaatteita ovat mielestäni. Puolipotkareista tykkäsin kovin, mutta olikohan yöpuku, mikä meillä oli, niin oli todella leveä ja jotenkin oudon mallinen. H&M:ltä en ole vaatteita ostellut, mutta vastaavat mielestäni esim. KappAhlin lastenvaatteita. Nuo puolipotkarit siis ainakin. ;) Netistä olen tilannut ja ulkomailta ostanut Pippi-merkkisiä Peppi Pitkätossu-vaatteita, jotka ovat kyllä mielestäni todella laadukkaita.
*muoks* Niin ja onhan noita Pippi-vaatteita toki esim. Stockallakin, mutta taitavat olla edullisempia esim. Tarjoustalossa. :)
 
Molemmat merkit ovat kyllä paljon laadukkaampia kuin h&m:n vaatteet. napakoita, joustavia ja mikä minusta tärkeää värit pysyvät! Puhun siis nettivaatteen Peppi vaatteista ja sitten tanskalaisesta merkistä Pippi ja sitähän saa myös nettikaupoista ja on sitä marketeissakin, mutta aika suppea valikoima (ainakin Rovaniemellä)
 
Trikoovaatteiden laatu musta huonoa ja vaatteet nyppääntyy nopeesti, menettää ryhtinsä jne. H&M trikoot pääasiallisesti laadukkaampia. Pippin farkut, puuvillahousut ym ihan ok-laatuisia. Itse ostin maalla asuessa kylän ainoasta lastenvaateputiikista Pippin vaatteita, ihan kivoja & värikkäitä, mutta trikoon laatu oli oikeesti pettymys.
 
Meillä käytössä olleet Pippi-merkkiset bodyt ja fleeceasut ovat ainakin olleet hyvälaatuisia. Collegepuku olisi ehkä kaivannut silitystä, varsinkin paidan helma ja hihansuut jäivät helposti kippuraan.
 

Yhteistyössä