Pipparkaakut

  • Viestiketjun aloittaja Jauhopeukalo
  • Ensimmäinen viesti
maria-79
Tässä erittäin hyvä ohje maistuu ihan kun vehnäjauhoilla tehty!!

1dl sokeria
1 dl siirappia
1,5 tl kanelia
1 tl inkivääriä
0,5 tl neilikkaa
1/4 tl suolaa
100n marg.
1kanamuna
 
maria-79
8 dl vaalea gluteniton jauhoseos
1 tl sooda
kiehauta sokeri, siirappi ja mausteet. Lisää jiukan jäähtyneeseen soekseen vatkaten kanamuna ja rasva sekä sooda jauhoseos. Anna taikinan kovettua kylmässä seuraavaan päivään, paista 225 asteessa.

Sori painoin enteriä ja meni vähän moneen vastaukseen :ashamed:

Mutta tämä on paras mun mielestä!!! =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.12.2006 klo 09:28 Lennu kirjoitti:
jyttejauhoilla, ovat parempia kuin vehnäjauholla tehdyt! Tosi mureita. Tietysti leipominen oli hieman hankalampaa, mutta pieni vaiva siitä että sai hyvät kakut.
Parempia tulee Semperin luontaisesti gluteiinittomilal jauhoilla, jyttejauhot maistuvat mielestäni tunkkaisilta. Rapeus pysyy samana.
 

Yhteistyössä