Pikkupoikien äidit, miksei tyttöjenkin...

  • Viestiketjun aloittaja Leluketjusta tuli mieleen
  • Ensimmäinen viesti
Leluketjusta tuli mieleen
Leikkiikö teidän pojat (tytöt) pikkuautoillaan "nukkeleikkejä"? Siis että ne on ihan henkilöitä ja niille laitetaan kahvit ja ne käyvät töissä ja sitä rataa.
 
cars
Ei ihan noin mutta autot kyllä juttelevat keskenään, käyvät välillä kaupassa ostamassa maitoa jne ja sitten taas ajelut jatkuu. Poika vähän päälle kolmevuotias.
 
Huumekoira
no pojan leikit ei oo koskaan olleet niin kovin verbaalisia, enemmänkin sitä fiuu-kräks-oastoa... Tyttö taas leikkii autolla siten, että autot puhuvat ja kiistelevät ja selostaa tapahtumia. Mutta ovat kauhean eri tyyliset lapset muutenkin, että ei varmaan ole sukupuolesta kiinni. Pojalla asiat tapahtuu enemmän hänen pään sisällä, eikä hän kykene tuomaan niitä sillä tavalla ulos, kuin tuo tyttö.
 
AaPee
Alkuperäinen kirjoittaja Makika:
Meillä ehkä enemmänkin kotista, on äitiauto, isäauto, lapsiautoja, sisaruksia... Autot on omia persoonallisuuksiaan.
No just jotakin tämmöistä :). Äidin hämmästelyä tämä, kun aina sanotaan että "tytöt leikkii hoivaleikkejä ja pojat autoilla". Ja meidän poika leikkii hoivaleikkejä autoillaan :D.
 
j
mutta leikkii meidän pojat kyllä nalleilla/pehmoleluilla noita keskustelu juttuja ja ruuanlaittamisia, lääkärileikkejä... Välillä nallet on pelaajia, välillä palomiehiä, välillä poliisikoiria ja milloin mitäkin, yleensä aika poikamaisia aiheita. Ja silloin se leikki on äidistä niinkuin nukketeatteria katsoisi :D
 
Huumekoira
Alkuperäinen kirjoittaja j:
onko teillä ap paljon erilaisia pehmoleluja/nukkeja joilla poika voisi leikkiä näitä hahmoja? Jospa hän sen takia käyttää autoja, kun muita ei ole?
No mutta meilläkin on kaikkia leluja ja tyttö saattaa silti leikkiä kotia ja draamaa autoilla. Ja milloin milläkin. :D
 
sau
Mun kuopuspoika (2,5-v) leikkii paljon näitä "tää nyt tekee tälle tällasen mandariinikakun ja sitte se ottais vielä tätä..."-leikkejä nukkejen ja pehmojen kanssa. Tosin hän leikkii näitä jos harvoin on ainoa lapsi kotona. Muutoin leikkivät sisarusten kanssa sellaisia leikkejä, joissa itse ovat jotain hahmoja, yleensä eläimiä. Silloin leikin kulku on kuitenkin aika yhteneväinen eli joku on emo ja toiset poikasia ja joku hankkii ruokaa jne.

Tykkää kyllä myös esim. autoleikeistä, mutta niitä leikkii myös jos sattuu olemaan itsekseen.
 
AaPee
Alkuperäinen kirjoittaja j:
onko teillä ap paljon erilaisia pehmoleluja/nukkeja joilla poika voisi leikkiä näitä hahmoja? Jospa hän sen takia käyttää autoja, kun muita ei ole?
Juu kyllä löytyy ja vaikka mitä, mutta autot vie suosion :).

 

Yhteistyössä