Piiskaleikit

Aina tahdon välillä rankaisua niin että jälkiä jää ja tuntuu. En tiedä miksi, mutta jotenkin on kiva olla välillä saada rankaisua kun tarvitsee koko ajan olla "kiltti" äiti. Onneksi saan tarvittaessa "piiskaa" ja rankaisua tarvittaessa.
 
  • Tykkää
Reactions: Tbear
WhelGet,
Kuinka kadehdinkaan sinua, että sinulla on mahtava ja ennakkoluuloton kumppani! Meillä sitä ei voi ollenkaan edes vähän kokeilla. Tykkäisin kokeilla antaa ja vastaanottaa, mutta seksi on kahden kauppa ja molempien täytyy siitä myös nauttia.
Nautihan puolestanikin! ;)
 
Eihän seksi ole mitään ilman pientä kipua ;) Jollain tavalla sitominen auttaa antautumaan hetkelle. Mietit vaan ja ainoastaan sitä mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi! Hyvin vapauttavaa...Kipu ja nautinto kun vaihtelee nopealla syklillä, on hekuma saavutettu hyvinkin nopeasti. Jälkiä on kiva katsella seuraavana päivänä peilistä. Enkä nyt siis meinaa mitään mustia silmiä, vaan naarmuja, pieniä fritsuja, mustelmia...täältä löytyy tällää hetkellä ruhjeiset polvet ;D
 
  • Tykkää
Reactions: Koivunrisu
Ei kyllä piiskaamiset viehätä, mutta sitominen menettelee kun siihen käytetään alusvaatteita. Sukkahousut on oiva köysi. Suu tukitaan stringeillä. Mielikuvitusta mukaan ja se tunne kun tulee "raiskatuksi" omat pikkarit suussa ja ranteet sidottuna. Vaihtoehtoisesti voi itse olla se miehen raiskaaja.
Pieni läimäys reisille tai pyllylle kyllä käy, mutta ei kasvoille eikä rinnoille. Kuten sanottu, piiskat ovat pannassa.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Rätti Väsynyt