Piirakka laihduttajalle ilman kermaa, onnistuuko

  • Viestiketjun aloittaja Fid
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
No en tekisi laihduttajalle piirakkaa ollenkaan. sehän on pelkkää rasvaa, valkoisia jauhoja ja muuta lihottavaa... Ihan sama laitatko kermaa vai ei, lihottavaa se silti on. Jos oikeasti haluat huomioida tuon laihdutusaspektin, suunnittelet tarjolle ihan jotain muuta.
 
[QUOTE="vieras";27140449]No en tekisi laihduttajalle piirakkaa ollenkaan. sehän on pelkkää rasvaa, valkoisia jauhoja ja muuta lihottavaa... Ihan sama laitatko kermaa vai ei, lihottavaa se silti on. Jos oikeasti haluat huomioida tuon laihdutusaspektin, suunnittelet tarjolle ihan jotain muuta.[/QUOTE]


Mä teen piirakat yleensä aina spelttijauhoista. Rasvana öljyä ja lisäkostukkeena vettä. Kerman sijasta käytän soija- tai kaurakermaa, mutta en tiedä niiden laihduttajalle sopivuudesta, itse teen laktoosittomuuden vuoksi ja koska tykkään niiden mausta. Piirakan täytteeksi vaan reilusti kasviksia ja mausteeksi yrttejä, ja voihan siihen jotain kevyttä juustoa, esim. mozzarella.. onks vuohenjuusto miten rasvasta? En oo oikein perillä...
 

Yhteistyössä