Pieni lastenhuone, vinkkejä sisustukseen

  • Viestiketjun aloittaja mm
  • Ensimmäinen viesti
mm
eli kahdelle pienelle tytölle pitäis saada yksi pieni lastenhuone kuntoon. Kerrossänky on pakko hankkia, mutta millainen? Millasia säilytyskalusteita mihin mahtuis mahdollisimman paljon mut veis mahdollisimman vähän tilaa =) Kaikki vinkit tervetulleita! Ja kirjahylly tarvitaan ehdottomasti, on tosi paljon kirjoja...
 
mmmd
joku hyllystö mihin voi laittaa laatikoita? ja seinähyllyt on tosi hyvä keksintö, ja kun niitäkin voi laittaa alemmaksi,että lapset saavat itse niitä kirjoja.. meillä on lokerikkohylly missä on laatikoita, ja siinä päällä on sitten kirjat rivissä..
 
tappuri
kerrossänky jossa alalaatikko.myös kolmikerroksinen lastensänky alalaatikolla on kätevä, saa laittaa ylimmälle sängylle leluja tai säilytys laatikoita ja toimii samalla vieraspetinä lasten kavereille.
 
vieras
Sängynaluslaatikoihin legot, barbit ym. pikkusälä. Mahtuisko kirjat johonkin muualle, esim. teidän aikuisten kirjojen kanssa samaan hyllyyn? Onko leluja liikaa, voisiko osasta jo luopua? Ovelliset/laatikolliset säilytyskalusteet on hyviä pieniin huoneisiin, koska avohyllyt tekee äkkiä rauhattoman vaikutelman.
 
vieraass
meil on sängysaluslaatikoita ja hylly missä on laatikoita että saa pienet tavarat sinne piiloon.. isommat sitten ovat vain hyllyillä. sängynaluslaatikot ovat täynnä legoja, ne vie muuten niin ison tilan.. ja meillä myös on sellanen Ikean katosta roikkuva säilytyshomma, se on täynnä pehmoja.. meillä kans pieni huone
 
http://www.aijaa.com/v.php?i=3354345.jpg

Meille tulee vastaavanlainen, kunhan tytöt ovat siinä iässä että heidät voi omaan huoneeseen, kerrossänkyyn siirtää.

Ja expeditin kirjahylly.
 
meillä on
Meillä on kaksi lasta pienessä huoneessa.Ostettiin kerrossänky ikeasta,semmoinen,missä toinen nukkuu lattiatasossa,on semmoinen käännettävä vänky nimeltään (en tarkemmin muista) Ovat niin isoja sänkyjä,että mahtuu aikuinenkin,90cmx200cm.Lisäksi Laitettiin pienemmälle alasängyn toiseen päähän seinähyllyjä,kun ei vielä pitkään aikaan tuota koko 200cm sänkyä täytä.Sit on tuommoinen expedit-hyllystö ja niitä muovisia kannellisia lelulaatikoita missä renkaat alla,niitä taitaa olla neljä pinossa päällekäin =) Ja osa leluista on pakko pitää pois,kaikki ei mahdu millään.
 
kylmästi pois
meillä ainakin osa leluista on poissa käytöstäkin, koska ei ne lapset montaa lelua tarvi yhteen leikkiin =) toiset lelut omissa laatikoissaan vaatehuoneen kätkössä, vaihdellaan aina perjantain suursiivon yhteydessä lelujen paikat.. toki on niitäkin leluja ku on koko ajan huoneessa =) mä niin vihaan leluja jos niitä on liikaa :D
 
mm
Kiitos hyvistä ideoista! Ei mennä ite sinne pieneen huoneeseen, koska meidän makkari ei oo paljookaan isompi ja siitä on ovi pihalle! Leluja mä oon jo säkkikaupalla laittanu pois. Mistä niitä oikeen tulee... (vastaus:isovanhemmilta :/)
 
Poikien huoneessa on unipuun kerrossänky, josta saa sit joskus kaksi erillistä sänkyä ja Ikean Expedit 5x5. Laatikoita pitäis vielä saada tohon hyllykköön, mut en oikein tiedä minkälaiset haluaisin ja mitkä olisivat hyvät. =) Leluja meilläkin on, vaikka muille jakaa. :ashamed:
 
Faa
Lastenhuoneen pienuus voi olla suhteellista - etsin netistä vanhempien suosituksia lastenhuoneen sisustamiseen. Näissä kirjoituksissa sellainen keskimääräisin lastenhuoneen koko oli noin 8-14 neliötä.

Aika paljon voi saada aikaan erilaisilla tilaratkaisuilla - sopii katsoa jos koostamistani suosituksista saisi vinkkejä:

Paras lastenhuone – lastenhuoneen sisustus kehittyy lapsen mukana



Yleisesti ottaen hyväksi koettu lastenhuoneen sisustus tuntui tosiaan elävän lapsen kehityksen mukana.
 

Yhteistyössä