"Petteri Orpon hallitus valmistelee valtavia säästöjä, jotka voivat tuntua lähes kaikkien suomalaisten arjessa – näin työ etenee"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Uutisissa kerrottiin, että presidentin virka-asunto Mäntyniemi menee remonttiin.
Hintalappu on paljon hintavampi kuin aiemmin arvioitiin.
Ehkä tämän palstan ankeuttajien ja häntäkärpästen elämä helpottuisi, kun oppisitte taspertamaan vain yhdellä somtakasalla.
Teidän pieniin päihin ei koskaan tule mahtumaan, että nuori nainen pystyi hoitamaan pääministerin tehtävän erinomaisesti. Luultavasti iso joukko suomalaisia miehiä kärsii samasta traumasta.
Nolaatte jatkuvasti itsenne riehumalla tällä palstalla saman aiheen kimpussa.
Kauhukabinetti rämpii itse itselleen tekemässä suossa. Laittakaa pelastusliivit päälle, kun avaatte tämän palstan seuraavan kerran, ja alatte taas jankata samaa jo puhkikulunutta slaageria tai savikiekkoa.
 
Tiedät hyvin että kokoomuksen kaltainen apupuolue kepu esti kaikki pääomapiirien verojen korotukset.
Marinin hallitus toimi hallitusohjelmansa mukaisesti, tosin kaikki valtiontaloutta parantavat suunnitelmat jäivät toteuttamatta. Mutta jos vasemmistoenemmistöinen hallitus ei noita voinut toteuttaa koska "kokoomuksen kaltainen" puolue oli mukana, on varmaan aika koomista odottaa sitä hallitukselta joka on kokoomuksen vetämä. :giggle:

Koalitiohallituksissa kaikki puolueet joutuvat tinkimään tavoitteistaan/lupauksistaan. Aina.
 
vierailija
Marinin hallitus toimi hallitusohjelmansa mukaisesti, tosin kaikki valtiontaloutta parantavat suunnitelmat jäivät toteuttamatta. Mutta jos vasemmistoenemmistöinen hallitus ei noita voinut toteuttaa koska "kokoomuksen kaltainen" puolue oli mukana, on varmaan aika koomista odottaa sitä hallitukselta joka on kokoomuksen vetämä.

Koalitiohallituksissa kaikki puolueet joutuvat tinkimään tavoitteistaan/lupauksistaan. Aina.
Paitsi pakkoruåtsista. Siitä ei tarvitse koskaan tinkiä.
 

Yhteistyössä