Petteri Orpon hallitus kiristää suurituloisten verotusta

vierailija
"yli 10 000 euroa kuukaudessa tienaavilla verotus on ensi vuonna jonkin verran kevyempää kuin Marinin kauden lopussa."

Puhutaan noin 1 500 - 2 000 eurosta vuodessa, normiduunarin kuukauden nettopalkka.
 
vierailija
Kyllähän tässä itku meinaa tulla kun miettii, miten valtavan kurjaa täytyy suurituloisen elämä nyt olla. Siinä ei hoitojonossa kuolevat sairaat tai nälkäiset vanhukset tunnu missään.
 
vierailija
Tulotalkoot jos osuu kohdalle, niin silloin pitää ottaa osaa myös muihinkin talkoisiin. Tuskin heistä kukaan putoaa köyhyysluokkaan tämän takia, mutta veisataan vain tämä tuttu virsi aina vain uudelleen.
 
vierailija
Tulkitsi tuota niin tai näin, niin yksi asia on jo nyt varsin selvää: Tämä hallitus on harvinaisen ammattitaidoton, ja jopa suoranainen söheltäjä.

Ainoat johdonmukaiset linjat ovat työntekijöiden aseman yleinen heikentäminen.
 
vierailija
Suurituloisilla on myös mahdollista ostaa kaupasta punalaputettuja tuotteita, jos ei pärjää.

Uskon, että suurin osa suomalaisista on hengessä mukana heidän näinä vaikeina aikoina.

Veronmaksajien keskusliitto voisi vaihtaa nimensä Suurituloisten Veronmaksajien Puolustusliitoksi.
 
vierailija
Ei verotuksen pidäkään keventyä, kun valtiolla on rahapula ja monelta leikataan.Rikkaampien veroja ei voida vähentää samalla kun köyhemmiltä leikataan. Tosin yli 10 000 €/kk tienaavilla verotus alenee.
 
vierailija
Ihmeellistä on tuo suurituloisten verotusta koskeva valitus. Suurituloiset maksakoot mukisematta veronsa. Kyllä heille jää ihan riittävästi käteen. Pienituloisia hallitus on rokottanut ihan tarpeeksi. On turha itkeä heidän pieniä veronalennuksiaan. Niistä huolimatta heille ei jää käteen kuin murto-osa suurituloisten rahamäärästä. Yhteiskunta on tukenut ja tukee suurituloisia monella tavalla, mm. kalliiden koulutusten muodossa. Sen lisäksi moni pienituloinen on pienituloinen epäoikeudenmukaisen tulonmuodostuksen takia. Tätä asiaa pahentaa hallituksen lakiesitys palkankorotusten sitomisesta vientialojen palkankorotuksiin. Ottakaa suurituloiset mallia joistakin pelialan yrittäjistä, jotka sanovat maksavansa mielellään isot veronsa, nimenomaan Suomeen, koska ovat saaneet niin paljon yhteiskunnalta.
 

Yhteistyössä