"Perussuomalaisten pelko on saanut muut puolueet unohtamaan oman politiikan tekemisen, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen."

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Ja tällä hetkellä muut puolueet pelkäävät perussuomalaisia - ainakin suurimmat kilpailijat SDP, kokoomus ja keskusta.

Ne ovat unohtaneet omien poliittisten linjausten tekemisen, vaan seuraavat krampinomaisesti ja huolissaan mitä Jussi Halla-aho tekee - ja reagoivat siihen."


Persun pelko on viisauden alku. ;)
 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
vierailija
"Helsingin Sanomien tuoreessa puoluekannatuskyselyssä - joka toki mittaa kannatusta eduskuntavaaleissa eikä kuntavaaleissa, mutta antaa silti yleistä suuntaa puolueiden kannatustilanteesta - suosituimman puolueen perussuomalaisten kannatus oli 21,1 % ja pääministeripuolue SDP:n 21,0 %.

Tämän jälkeen kaksi demarikansanedustajaa kävi tonkimassa perussuomalaisten puoluetoimiston takapihan paperinkeräyslaatikkoa ja julkaisi pari päivää myöhemmin omana tiedotteenaan perussuomalaisten jo käyttämiä lauseita.

– SDP:n kansanedustajat Eveliina Heinäluoma ja Mika Kari pitävät välttämättömänä, että seksuaalirikoksiin ja törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten maasta poistaminen toteutetaan tehokkaasti, tiedotteessa vaadittiin.

– Vakaviin rikoksiin syyllistyneillä ulkomaalaisilla ei ole paikkaa yhteiskunnassamme. Tämän tulisi näkyä selkeästi myös lainsäädännössä.

Heinäluoma ja Kari ovat hallituspuolueen lainsäätäjiä."


:ROFLMAO:
Kieltämättä välillä tulee mieleen, että eikö kannattaisi yrittää ajaa niitä asioita omassa puolueessaan sen sijaan, että kirjoittaa jotain someen ja sen jälkeen toimii päinvastoin varsinaisessa duunissaan.
 

Yhteistyössä