Perussuomalaiset heittää porukkaa ulos puolustusvoimista

vierailija
Mitä pienmpi armeija, sitä parempi Putinille. Nyt persut heittää PV:stä ulos vihreitä:

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimiva Harjanne kertoi tiistaina eduskunnassa kääntyneensä vastustamaan niin kutsuttua käännytyslakia. Harjanne perusteli mielenmuutostaan sillä, että laki ei hänestä lopulta estä Venäjää tuomasta massoittain ihmisiä rajalle, ja samalla se kuitenkin on ristiriidassa EU-oikeuden ja Suomen ihmisoikeussitoumusten kanssa.

Perussuomalaiset vastasi, että sotiasarvo pois näiltä, jotka ei ole Putinin puolella.

Missä persut, siellä Putin.

Tilaa perussuomalaisuuden tietopaketti nyt. Linkki tulossa tähän alle!
 
vierailija
Tilaa perussuomalaisuuden tietopaketti nyt. Linkki tulossa tähän alle!
Nyt on halpaa! Melkein yhtä halpaa kuin perussuomalainen politiikka. Tässä edullisessa kirjakoosteessa on Marinoitu kaikki se, mitä perussuomalaiset ikinä trollailee millä tahansa forumilla.

Jos haluat tietää mikä on perussuomalaisen politiikan tausta, niin tässä on sinulle ohittamaton tarjous. Pistä tilaukseen perussuomalaisuuden vankkumaton tietopaketti. Tämän luettuasi tiedät mitä kannatat ja miksi kannatat. Ei jää epäselväksi, että Persut on aina Putinin puolella. Silloinkin, kun perussuomalainen väittää, että ei kannata Venäjää, niin hänen mielipiteensä löytyy tästä tietopaketista.

Tilaustiedot:
https://www.youtube.com/live/uLKg74_zftQ?feature=shared&t=3032

Hyvät myyntipuheet mukana!
 
vierailija
Aikaisemmin persut miellettiin lähinnä junttien puolueeksi. Mutta nyt ovat päässeet vallan makuun ja tajuavat, mitä kaikkea voivat järjestellä. Tämän linkin esimerkki oli tosin aiemmin kokoomuslainen mutta tänä päivänä sillä ei ole mitään merkitystä tahi eroa.

 

Yhteistyössä