Persujen kannatus romahti pohjamutiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Melkein neljä prosenttiyksikköä ja lasku jatkunee tulevaisuudessakin.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008077546.html

Setämiesten kalkkiintuneet arvot eivät selkeästikään miellytä kansaa. Ylivoimainen ja aina vain kasvava osa suomalaisista kannattaa kestävää kehitystä ja ihmisoikeuksia myös vähemmistöille.
Kuusi muuta eduskuntapuoluetta on vielä syvemmällä pohjamudissa kuin persut. Vain yksi "kestävän kehityksen" ja "ihmisoikeuksia myös (=vain) vähemmistöille" puolue on persujen edellä gallupin mukaan.
 
vierailija
Kuusi muuta eduskuntapuoluetta on vielä syvemmällä pohjamudissa kuin persut. Vain yksi "kestävän kehityksen" ja "ihmisoikeuksia myös (=vain) vähemmistöille" puolue on persujen edellä gallupin mukaan.
Ai sä tulkitset pienkin kannatuksen nousun "pohjamudissa" olemiseksi.

Noh, mielipide se tuokin.

Miksi PS:n kannatus on laskenut, noinkin paljon, osaatko vastata?
 
vierailija
Uusimman gallupin perusteella suomalaiset haluavat syrjiä maahanmuuttajia.

"Asiantuntija torppaa kokoomuksen vaatimuksen maahanmuuttajien matalammasta sosiaaliturvasta – ”Tyyppitapaus syrjinnästä”"
 
vierailija
Sulta jäi vissiin huomaamatta, että korona on vaikuttanut myös työllisyyteen.

Lisäksi:"Tästä saisi samanlaisen uutisen, joihin totuimme Sipilän hallituksen aikana. Silloinhan työllisyysastetta ja työpaikkojen määrää seurattiin tarkasti ja siitä uutisoitiin näyttävästi kerran kuukaudessa. Otsikot julistivat hallituksen työllisyystavoitteen lähenevän, kuten vaikkapa tässä ihan ensimmäisen haun tuloksessa tammikuussa 2018.
Nyt vallitsee syvä hiljaisuus. Nyt voisi otsikoida samalla tavalla ja kertoa, että työttömiä on 25 000 vähemmän kuin vuoden 2020 toukokuussa. Työllisyysasteen trendiluku on 71,6 prosenttia ja työttömyysasteen trendiluku 7,6 prosenttia. Luvut ovat parempia kuin tuossa tammikuun 2018 uutisessa, mutta uutiseksi luvut eivät enää kelpaa. Edes työttömien määrän väheneminen 25 000 henkilöllä ei riitä uutiseksi, puhumattakaan 138 000 uudesta työllisestä. Heistä voisi ihan entiseen tapaan uutisoida, että hallitus on luonut vuodessa 138 000 uutta työpaikkaa, mutta sellaisia uutisia ei näy.

Sipilän hallituksen luomien työpaikkojen määrä on paisunut myytiksi ja luku on vakiintunut 140 000 uuden työpaikan kohdalle. Aiemmin se oli 120 000, mutta jostain ilmestyi viralliseen totuuteen 20 000 lisää. Tosiasiassa niistä uusista työpaikoista vain puolet oli jatkuvaa kokoaikatyötä. Loput olivat jatkuvaa osa-aikatyötä, määräaikaista kokoaikatyötä tai määräaikaista osa-aikatyötä, kuten kerroin jo joulukuussa 2018. Mutta uskotaan myyttistä totuutta ja todetaan, että Sipilän hallitus sai neljän vuoden aikana luotua 140 000 uutta työpaikkaa. Nyt Marinin hallitus on tehnyt saman vain yhdessä vuodessa ja koronan jyllätessä, mutta uutiseksi se ei kelpaa."

 

Yhteistyössä