Perjantain tiskoteekki!

Blossom prometex. Nyt puuroa ja hampunsiemenii päivälluseks voita nokare puuroon ja hyvä tulee.
Listen to Blossom by Promethex on #SoundCloud
 
Tää sai miettiin et haluisin just tollasel kadul asuu mis 1700 luvun astus ja mentäis kirkkoon kuuntelemaan esityksiä it woulda pe perfect christmas 😊.
 
Aika puhuu herrasmiehistä rami malek veti tosi hyvin freddy mercurun roolin. Ja aika kova freddy ties kuolevansa ja sanoi bändi tovereilleen ei mitään surkutteluita vaan hommat jatkuu niin kauan kun elän. Tai se et john jacop astorille maailman rikkaimmalle miehelle tarjottiin paikkaa pelastus veneessä kun titanic upposi hän kieltäytyi paikastaan jos muut ei mahdu siihen naiset ja lapset hän päätti vain jäädä laivaan vaikka oli maailman rikkain mies kuolla kunniakkaasti kylmän stooalaisesti ja tiedättekö mikä vaik traagistahan se oli hänen vaimonsa päätti kuolla miehensä kanssa joten se jos mikä oli aitoa rakkautta. Hattu päästä kaikille herrasmiehille ja naisille jotka elävät hän kuoli niinkuin herrasmiehet i salut u 😊 so gueen i wanna break free.
 
vierailija
And yes if i was in titanic and woman desides to die whit me i woulda die a happy man and that all its a true love or nothing. Jos törmäisin elämäni rakkaaseen kuolisin onnellisena miehenä vaik heti huomen ei se pituus vaan laatu 😊
 

Yhteistyössä