perhepäivähoidossa

  • Viestiketjun aloittaja mutsi
  • Ensimmäinen viesti
mutsi
lapseni 2v. käy yksityisessä perhepäivähoidossa(tre) ja lähes joka päivä kun haen lapsen hoidosta, lapsella kakkat vaipassa ja usein peppu palanut. hoitaja "valittaa" kun lapseni ei kakkaa pottaan vaan vaippaan ulkoillessa.
hoidossa ei ole muita vaippa ikäisiä, joten vaipan vaihto ei luulisi olevan ongelma. onko teillä muilla tälläistä ? miten voisin riitaa aiheuttamatta parantaa asiaa ?
 
vieras
Aika vaikeaahan sitä vaippaa on näin talvella heti vaihtaa jos iltapäiväulkoilun aikana kakkaa. Jos pph:n omassa pihassa ulkoilevat, ehkä muut lapset voisi ottaa siksi aikaa sisälle kun lapsellesi vaihdetaan vaippa. Puistosta ei oikein voi tuon takia palata sisälle.
 
Siten, että sinä sanot hoitajalle suoraan, että kakka on pestävä pois, koska pylly palaa. Mullakin oli yhden kesän varahoidossa pikkunen joka kakkasi aina kun oltiin oltu 15min pihalla. Ei paljon auttanu kun koko komppania hommata takas sisälle, istuttaa muut odottamaan tuulikaappin, laitaa ylhäällä oleva ketjulukko kiinni, ettei muuta karkaa ja alkaa putsata tän kakkasankarin pylly. Enkä edes nähny asiassa muita vaihtoehtoja.
 
mie
Hoitajan on hankala lähteä sisälle vaihtamaan vaippaa kun muu porukka jo ulkona, ymmärrän tämän, mut mielestäni hoitaja vois kuitenkin käydä vaihtamassa kun huomaa asian, ja ottaa muut muksut vaikka eteiseen siksi aikaa. Meillä päikkärillä kans tämä onkelma, että kun päästään porukan kans ulos, pienimmäiset tekee tortun vaippaan, mut meillä helpompi kun ulos jää hoitajia yhden lähtiessä sisälle vaipanvaihtoon...
 
vieras
oletko yrittänyt opettaa lasta potalle? helpottaisia asiaa. ehkä hoitajan on vaikea lähteä yhden lapsen takia sisälle, jos on monta hoidettavaa, eikä niitä voi yksinkään pihalle jättää. tai ehkä hän ei huomaa niitä paskoja heti. vaihda hoitopaikkaa jos et ole tyytyväinen
 
mutsi
ymmärrän kyllä että on inhottava lähteä heti sisälle kun on saanut porukan ulos, mutta myös inhottavaa kun lapsi joutuu olemaan kakkat housussa. hoidossa on kaksi n.4v +i eskarilainen. lapseni on harjoitellut potalla käytiä 1v asti ja nyt tekee lähes aina kotona pottaan ja on ilman vaippaa illat.
 

Yhteistyössä