Peniksen pidennys pillerit

  • Viestiketjun aloittaja "Martti"
  • Ensimmäinen viesti
toimii
Mitään mainostamatta peniskateellisille ite oon saanut ton ohjeen mukaan pituutta 5cm ja paksuutta sentin lisää. Ainut huono puoli siinä on, että mikään ei tapahdu todellakaan itestään. Ohjeita pitää noudattaa ja tehdä lähes jokapäivä harjotteluja, mutta suosittelen silti ;)! saadaan muijat tyytyväisiks.
http://www.suuripenis.com/w/2527/ ! Vaikka hinta onkin 5e niin varmasti halvempi kun jotkut "leikkaukset" tai muut kirurgiaan liittyvät jutut. Oikeesti kannattaa koittaa :)
 
TopMoy
Seksihalu.com sivulla on ilmaiset ohjeet kotona tapahtuvaan peniksen pidennykseen ja suurennukseen, sekä vinkkejä mieskunnon lisäämiseen. http://seksihalu.com/mieskunto-ja-peniksen-pidennys-ohjeet
 
No jo on kumma, ettei valtakunnan kaikilla miehillä ole vähintään puolimetriset, vaikka näin hienoja konsteja asian korjaamiseen on olemassa.
Mistä saisi pillereitä naisten pillun syventämiseen? Vähintään siihen puoleen metriin.
 
Suumunainen
Mistä saisi peniksenpienennyspillereitä? Ei mahdu yhteenkään naisen toosan, ei edes 6-litrasen V12 auton pakoputkeen! Miten voisin pienentää elintäni pillereillä?
 
vierailija
Otetaan huomioon seuraava asia: "Mittauksien mukaan emättimen syvyys on rentona n. 9cm, kiihoittuneena 13-15cm." Toki venytettynä venyy, mutta se ei ole sen tehtävä tai tuo extra mielihyvää valitettavasti.

Liian pieni penis (koolla on valiä) tyypit on yleesä väljän tavaran merkki näin otettuna tieteelliset faktat huomioon.

Keskimääräinen on noin 14cm joka on aivan riittävä pituudeltaankin jo tai hivenen lyhyempikin. Toki tämä on yksilöllistä ja väljään saa vaikka hevosen kellin ja tiukkaan hyvä että normi kokosta kalua saa meneen.
 
jarza
Juu huuhaatahan nämä pillerit ovat.
Itsellä vissiin ihan normi kokoinen vehje, mutta toki isompi olis kivempi.
En oo mikään panomies, mutta kanssani olleet naiset ovat yllättäen olleet ihan tyytyväisiä.
Itselläni rehellinen kokemus potenssin parantamisesta ja halukkudesta on L-arginiini jauhe puhtaana 3 gr päivässä - maksaa n.20e/160pv. Ei paha hinta.
Tuntuu vaikuttavan myös liikuntaan ja aamuerektioihin positiivisesti.
 

Yhteistyössä