Peltotontille nimi?

Auttakaapa hyvät ihmiset ja avatkaa sanaista arkkuanne sekä vilkasta mielikuvitustanne...

Meillä on 3000 neliön peltotontti ostettuna ja pari kuukautta olen itsekseni pähkäillyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti tota nimeä tontille. Nyt on vajaa pari viikkoa aikaa lohkomiseen ja alkaa iskeä paniikki.

Tontille vie yksityistie, vieressä on pieni metsikkö, pari hevostilaa ja puutarha. Pläntille on tarkoitus pykätä parin vuoden kuluessa hirsitalo. Kaikki ehdotukset tervetulleita... olis kiva olla joku persoonallinen... älkää olko ideoissanne liian kriittisiä.
Kiitos jo etukäteen! :flower: =)
 
Kiitos kovasti jo tulleista ehdotuksistanne. NalleKarhuÄidillä oikein kauniita ehdotuksia... pannaan harkintaan... Hevonperäkin oikein hauska ja osuva! :D Eikä meillä täällä kaupunkilaisina taida olla mitään sukutiloja, mistä muunnella, mutta kuulostellaan, josko jollain olisi jo olemassa jokin huippuhyvä nimi, mistä muunnella.
Lisääkin saa vielä mielellään ehdotella. :wave:
 
Voisitko hyödyntää sukunimeänne ja liittää siihen sitten jokin peltoa, metsää yms. kuvaava sana?

Mugello: Ymmärsinkö oikein, että kunnanjohtajanne nimesi jo tontit puolestanne? :eek: Me saatiin kyllä ihan itse tilan nimi valita.
 
Kiitos jälleen vastauksistanne... Satumaa voiskin olla hyvä, koska sitten vois ihan nimen vuoksi luukuttaa Maija Vilkkumaan Satumaatangoa... ;) Sukunimi on Yli-Nikkola, eli jos joku jotain kivaa siitä keksii, niin ilolla otetaan kaikki vastaan! =)
 

Yhteistyössä