Moi!
ei mulla tarkkaa ohjetta ole, mut tällaista olen itse tehnyt joskus:
Kaupan piirakkataikinaa (pellilliseen varmaan ainaskin 2 pkt)
Kinkkua
Sipuli/purjoa
Aurajuustoa
tomaattia
Ruokakermaa
kananmuna
(suolaa)
pippuria
persiljaa (esim. kuivattua)
kauli sulanut taikina pellille. Suikaloi kinkku, silppua ja kuullota sipuli pannulla, murenna aurajuusto ja viipaloi tomaatit levitä aineet pohjan päälle siten, että tomaatit jäävät päälle. Sekoita munat, kerma ja mausteet keskenään ja kaada piirakan päälle. Sitten ei kuin uuniin. n. 225 astetta, kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Muista että aurajuustossa ja kinkussa on aika paljon suolaa! Sitä ei siis tarvitse juurikaan lisätä, mutta ihan oman maun mukaan.
Auranhan voi korvata esim. tavallisella juustolla jos tahtoo. Myös sienet ja paprika sopii hyvin kinkkupiirakoihin.