Pehmeä kantokoppa

Tietääkö kukaan voikohan finnairin lennolle ottaa mukaan käsimatkatavaroihin emmaljungan pehmeän kantokopan? Helpottaisi niin koneessa kuin perillä..

Tarkennan vielä että kyseessä Lomamatkojen lomalento joka tehdään Finnairin B757 koneella, eli ei tavallinen reittilento.

Onkohan kellään ollut koskaan mukana?
 
Vastaus tulikin samantein:

Ikävä kyllä kantokoppaa ei voi ottaa mukaan matkustamoon, säilytystilat matkustamossa ovat rajalliset. Kaiken irtonaisen tulee olla nousun ja laskun aikana joko edessä olevan istuimen alla tai hattuhyllyllä ja tämä rajoittaa makustamoon otettavaa matkatavaraa. Sylilapsen oleskelu lattialla kantokopassa ei ole turvamääräysten mukaisesti sallittua.
Ruumaan laittettavan matkatavaran määrä on sylilapselle juuri tuo 10kg ja aikuisille 20kg per matkustaja . Voitte pakata lapsen tavarat aikuisen laukkuun mutta niin että maksimipaino yhdelle laukulle on enimmillään 32kg.

Eli paska juttu. Kerran tulin kyllä työmatkalta Roi-Hki (Finnairin norm. reittilento) niin samaisessa koneessa matkusti pariskunta vauvan kanssa, ja heillä oli samanlainen emmal. duolift kantokoppa jonka ottivat koneeseen. Riippuu varmaan siitäkin kuka ottaa vastaan koneeseen, ja viitsiikö enää siinä vaiheessa alkaa purnaamaan. Mutta tietysti ymmärrän että lomalennoilla tila on rajallinen.
 

Yhteistyössä