Mun äiti on GI-ruokavaliolla, mies päätti alkaa laihduttaan ja itse aion syödä lopun elämääni hiilihydraattitietoisesti. Viikonlopun ruokia olivat:
Pizza: pohja
Vy, päälle ketsuppia, jauhelihaa (maustettu tietty), kebablihaa (pakaste), keltasipulia jauhelihan seassa paistettuna, punasipulia renkaina päälle ja mozzarella-juustoraastetta.
Salaatti: Pirkka Palermon salaattisekoitusta, punaista ja keltaista suippopaprikaa, kurkkua, kirsikkatomaattia, punasipulia, minimozzarellakuutioita
Salaatinkastike: kermaviili, valkosipuli, makea chilikastike, suola, pippuri
Söin ihan älyttömän annoksen mahan täyteen ja yhtään ei tullut ähky vaan tosi hyvä olo!
Äitini tuli kahville ja tein hänelle näitä
Suklaamuffinsit :: reseptit :: karppaus.info (soijajauhon tilalla hasselpähkinäjauhe ja makeutusaineena Canderel Green stevia). Päälle laitoin jäisiä mansikanpalasia sulamaan niin, että mehu imeytyi muffinssiin. Maistaessani mun makuun tuli liikaa makeutusaine läpi ja en nyt muutenkaan raskaana ollessa makeutusaineita suosi, mutta äidilleni maistui. Itse jätän kyllä ennemmin karppileivonnaiset väliin ja syön ihan oikeeta sokeri/vehnäjauholeivonnaista sillon harvoin, kun tulee ylipäänsä syötyä.
Tsempit kaikille!