Pasteijataikina -- vaihtoehtoja voitakinalle??

Tuli tehtyä jauheliharisottoa vähän turhan iso annos. Tekisin pasteijoita, mutta ällöttää hiukan se voitaikina, mistä ne yleensä tulee tehtyä. Onko kellään hyvää vaihtoehtoreseptiä?? =)
 
hyvä ohje!
Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:
7,5 dl vehnäjauhoja
200 g rasvaa
(nypitään sekaisin)

2,5 dl (lämmitettyä) maitoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
50 g hiivaa

uuni 225, voidellaan munalla.
Lisäys vielä, pasteijat tai sarvet leivotaan heti, eli taikinaa ei kohoteta kuin vasta pellillä ennen uuniin laittoa.

 
Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:
Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:
7,5 dl vehnäjauhoja
200 g rasvaa
(nypitään sekaisin)

2,5 dl (lämmitettyä) maitoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
50 g hiivaa

uuni 225, voidellaan munalla.
Lisäys vielä, pasteijat tai sarvet leivotaan heti, eli taikinaa ei kohoteta kuin vasta pellillä ennen uuniin laittoa.
Kiitos, tätä voisin koittaa!
 

Yhteistyössä