Lisäys vielä, pasteijat tai sarvet leivotaan heti, eli taikinaa ei kohoteta kuin vasta pellillä ennen uuniin laittoa.Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:7,5 dl vehnäjauhoja
200 g rasvaa
(nypitään sekaisin)
2,5 dl (lämmitettyä) maitoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
50 g hiivaa
uuni 225, voidellaan munalla.
Kiitos, tätä voisin koittaa!Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:Lisäys vielä, pasteijat tai sarvet leivotaan heti, eli taikinaa ei kohoteta kuin vasta pellillä ennen uuniin laittoa.Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ohje!:7,5 dl vehnäjauhoja
200 g rasvaa
(nypitään sekaisin)
2,5 dl (lämmitettyä) maitoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
50 g hiivaa
uuni 225, voidellaan munalla.