Parhaat vaunut soratielle?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Suositelkaa vauvalle vaunuja, joita on helppo työntää soratiellä. Asfalttia ei ole 10km säteellä kotoamme lainkaan, joten varmasti yhden käden sormilla jää laskettavaksi kerrat kun vaunuja asfaltilla työnnetään. Lenkkeillään paljon.

Eli asfalttityöntö ei tarvitse olla hyvää, mutta sora ja hiekkateillä pitäisi päästä hyvin etenemään!
 
vierailija
Mahdollisimman isot renkaat, ne toimii parhaiten lumessa ja soratiellä. Kaupunkiin tarkoitetut kääntyvät ja pienet renkaat kannattaa unohtaa, ne ei toimi kunnolla. Ilmakumirenkaat oli hyvät mitkä esikoisen crescent classiceissa oli, mutta kyllä noi kovatkin (mitä lie materiaalia on) on toiminu. Ilmakumisissa miinus että voi joutua täyttämään tai korjailemaan joskus.
 
vierailija
Meille suositeltiin emmaljungia, kun toive oli vaunuista jotka kulkee kivillä, loskassa ja metsässä. Etuakselin ja renkaat saa vaihdettua, nyt standardina on ilmarenkaat. Vielä ei ole testattu kun toukokuussa syntyy pieni. Ostettiin nxt90 kun menee vielä pieneen autoonkin näppärästi.
Ite ainakin saanut lastentarvikeliikkeestä asiantuntevaa palvelua, vaikken ole kauppoja tehnytkään silloin. Mutta nehän suosittelee vaan niitä merkkejä jotka ovat heillä myynnissä.
 

Yhteistyössä