PARHAAT lasten talvihanskat!

  • Viestiketjun aloittaja Kolmas kerta...
  • Ensimmäinen viesti
Kolmas kerta...
Suositelkaa jotain hyviä!

Lapsella on aina sormet jäässä ja myöskin inhoaa kömpelöitä hanskoja ja niiden pukemista. Parhaat olisi varmasti ihan lapaset, mutta ne kastuu heti läpi ja sitten kylmät.

On ollut jo kaikenlaista thinsulate-rukkasta ja fleecehanskoja.

Pitäisi lisäksi olla helposti puettavat, että päiväkotikin saa laitettua hanskat kunnolla..

Lapsi on 2,5-vuotias.
 
"hmm"
Elsa pitkäsen rukkaset on lämpöset ja tosi helppo pukea :) sinne kun vielä kaveriksi lapasen, niin johan tarkenee! niitä saa pirsmoista ja s-marketeista ainakin :) Maksaa 15 e sunnilleen
 
"vieras"
Reimatecin hanskat ovat parhaita, toki kovilla pakkasilla parhaimpienkinen hanskojen sisään pitää laittaa ohuet villasormikkaat, mutta ei ne päivkodissa ulkoile niin kylmällä.

http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Reima/Asusteet/Käsineet-%26-töppöset/Reimatec®-rukkaset/c/2204
 
"vieras"
Toisillla palelee oli mitkä hanskat hyvänsä. Meidän kaksosista toinen touhuaa vk-rukkasissa kädet hikisinä, toisella palelee sormet lapaset+nahkarukkasissa kun on huono ääreisverenkierto, laiha tyyppi, eikä liiku paljon.
 
"vieras"
Mä kans liputan noiden elsa pitkästen puolesta. Aiaksemmin vanhimmalla paleli aina sormet, mut kaveri vinkkasi noista hanskoista ja palelu loppui siihen. Tarkeni niillä jopa -20 asteen pakkasessa ilman lapasia. Nyt meillä on ollut niitä jo useamman vuoden kaikilla kolmella lapsella.
 
Yllätyksekseni Lassietecin rukkaset ovat olleet parhaat! Vedenpitävät, lämpimät ja kulutusta kestävät, helppo laittaa, eikä ole tarvinut mitään aluhanskoja koskaan.
Reimatecillä jostakin syystä puristivat ranteesta, tämä tietenkin yksilöllistä.
 
"vieras"
Hans Companyn hanskat oli positiivinen yllätys. Viimeviikon pakkasilla 2v lapsen sormet pysy lämpösinä vaikka kaikissa muissa (Reiman, Jonathanin ja Rasavillin) rukkasissa jääty sormet. Lapsi sai vielä pidettyä lapparia kädessä, että ei kovin kömpelötkään ole.
4v on Tähti Jonathanin Super rukkaset ja ei oo sormet palellu.
Elsa Pitkäsiä mietin mut mites niissä kosteuden kesto?
 
"nenna"
[QUOTE="vieras";27678129]Hans Companyn hanskat oli positiivinen yllätys. [/QUOTE]

Meillä on kans näitä, niitä karvavuorellisia. Molemmilla 4v ja vajaa 2v pysyy kädet lämpiminä. Viime viikolla melkein -25 eikä ollut kylmät kädet. Eikä ollut edes lapasia :)
 
"hmm"
En pidä Elsa pitkäsiä mitenkään loska säillä. Ne on semoset enstex tyylistä kangasta ja kyllä on sormet kuivana ollut perus talvisäässä. Sit kun tulee loskaa niin vaihdetaan joihinkin tec hanskoihin. Nyt ostin pojalle lindex fix hanskat loskasäille.. ja lassietecitkin on olleet, mut aika nopeesti minusta tulee läpi vesi oli hanska mikä hyvänsä, jos on ihan märkää.
 
roista
Täältä Rovaniemen prismasta saa ihania poronnahka kinttaita ihan pienille ja isommillekkin. Ovat lämpimät, pitkä varsi ja pehmeät, ei yhtään tönköt =) Suosittelen.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";27678129]Hans Companyn hanskat oli positiivinen yllätys. Viimeviikon pakkasilla 2v lapsen sormet pysy lämpösinä vaikka kaikissa muissa (Reiman, Jonathanin ja Rasavillin) rukkasissa jääty sormet. Lapsi sai vielä pidettyä lapparia kädessä, että ei kovin kömpelötkään ole.
4v on Tähti Jonathanin Super rukkaset ja ei oo sormet palellu.
Elsa Pitkäsiä mietin mut mites niissä kosteuden kesto?[/QUOTE]

Meillä Elsa Pitkäset on vain pakkaskelin hanskat. Niissä ei ole kosteussulkua, eivätkä siitä syystä hiosta. Märillä keleillä on reimatecin hanskat.
 
"vieras"
Elsa Pitkäset on hyvät oikein oikein pakkaskelillä, koska kastuvat märällä kelillä saman tien. Meillä on ollut pääasiassa Ticketin hanskoja. Sekä Legon vettäpitäviä. Molemmat mun mielestä ok ja helpot pukeakin. Reimatec on varmaan myös hyvä. Ap mainitsi kokeilleensa fleecehanskoja. Sellaiset kastuu heti ja ovat kylmät.
 

Yhteistyössä