Paras täyte kinuskitäytekakkuun?!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ö-mapin kokki
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Finttu:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Noissa pakastevadelmissa täytyy vaan olla tarkkana alkuperämaan kanssa, jos eivät ole alunperin suomalaisia, ne pitäisi kuumentaa ennen käyttöä. Usein alkuperämaa on Puola tai Chile.

Kuka nyt tähän aikaan vuodesta mitään pakastevadelmia käyttää?

Tuossa linkitetyssä ohjeessa mainittiin pakastevadelmat. Siksi tuli mieleen.

Mikäs vastarannan kiiski sinä oikein olet?? :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Finttu:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Noissa pakastevadelmissa täytyy vaan olla tarkkana alkuperämaan kanssa, jos eivät ole alunperin suomalaisia, ne pitäisi kuumentaa ennen käyttöä. Usein alkuperämaa on Puola tai Chile.

Kuka nyt tähän aikaan vuodesta mitään pakastevadelmia käyttää?

Tuossa linkitetyssä ohjeessa mainittiin pakastevadelmat. Siksi tuli mieleen.

Mikäs vastarannan kiiski sinä oikein olet?? :)

Ai kui ni? En mä lukenu sitä ohjetta, mut kai nyt tähän aikaan käytetään tuoreita vadelmia.
 

Yhteistyössä