paras tapa sulattaa lohi pakastimesta?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kylmä nakki
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
No paras tapa on hidas tapa, eli jääkaapissa ensin ja sit pari tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.

jos on kiire ni sit vaan suoraan uuniin tai pannulle, en mä ala sulattelemaan. :)
 
ois siis tarkoitus laittaa tuota iltapäiväruoaksi. ennen oon muistanut ottaa sen edellisenä päivänä sulamaan mutta nyt vasta muistin kun meillä on täällä kauhea härdelli mahataudin takia :ashamed: mitenkähän pian tollanen noin kilon tsiipale sulaa jääkaapissa?
 
No ei todellakaan pilaannu ennen iltapäivää. eihän se kalan liha edes kerkeä niin lämpimäksi. :D

Ylipäätään optimaalinen paistolämpö on huoneenlämpö, että rohkeasti vaan sulamaan. Sen pitää seistä lämpimänä tunteja ennenku pilaantuu....
 

Uusimmat

Yhteistyössä