Kiitos, tämäkin kuulosta tosi namille!Alkuperäinen kirjoittaja anne:Ensin kerros appelsiinimarmeladia ja päälle rahka-appelsiinituorejuusto-vaahdotettu vanilijakastike seos (seoksessa ei yhtään lisättyä sokeria, eli ihanan raikan ja käy tuon marmeladin kanssa hyvin )
Ja toimii parhaiten suklaiseen kakkupohjaan
Paahtokermahyytelö? Tästä en ole kuullutkaan...Alkuperäinen kirjoittaja Dina:Paahtokermahyytelö ja vadelmat, mariannekerma ja päärynä, tuore ananas ja vaniljakerma.. onhan noita
Tähän muuten käy ihan hyvin kuohukerma ja itse käytän maustamatonta tuorejuustoa, mun mielestä tuosta vaniljaversiosta tulee aivan liian ällöimelää.Alkuperäinen kirjoittaja Nappi1984:(valko)suklaatuorejuustomousse:
2dl vispikermaa (ei kuohukermaa)
100g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
130g (valko)suklaata
vispaa kerma, sekaan tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Avot! Valkosuklaaversio sopii parhaiten suklaapohjan kanssa, eikä tartte mitän muuta kakun väliin. Voit myös tehdä puolet valkosuklaasta ja puolet tavallisesta.. sit saat molempiin väleihin eri väriset täytteet.