Paras täyte kinuskitäytekakkuun?!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ö-mapin kokki
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Kinuskikuorrute:
saman verran desilitroissa kuohukermaa ja fariinisokeria (esim. 2dl molempia)-> kiehauta-> anna kuplia hiljalleen keskilämmöllä n. 20 min. kunnes on jämäkämpää (tee vesilasitesti, jossa kylmään veteen tipautat vähän kinuskia. Kinuski on valmista, kun pisara jää kiinteäksi eikä liukene veteen) -> levitä heti kakun päälle -> anna viiletä hetki ennen kuin pursotat kerman

Kinuskikuorrute 2: pussi dumleja ja purkki kuohukermaa

Kinuskikuorrute 3: daimeja pari patukkaa ja n. 1dl kermaa
 
Noissa pakastevadelmissa täytyy vaan olla tarkkana alkuperämaan kanssa, jos eivät ole alunperin suomalaisia, ne pitäisi kuumentaa ennen käyttöä. Usein alkuperämaa on Puola tai Chile.
 
Vadelma on hapan.

Keitän kinuskin paistinpannulla, tulee nopeemmin valmista.

Lakkatäyte mielestäni paras =) Ja jos on nättejä/tuoreita lakkoja niin laitan niitä vielä päällekin sitä kinuskin reunaa kiertämään.
 

Yhteistyössä