Paras peniksen pituus ja paksuus

  • Viestiketjun aloittaja maister
  • Ensimmäinen viesti
Tuntematon vierailija
Oon 16v nuorukainen. Oon huolestunu mun peniksestä pituutta noin 13cm vähän päälle ja leveyttä noin 4cm , ongelma ei ole siinä vaan kun kyrpäni mojottaa niin kyrpä kaareaa vasemmalle enemmän kun laki sallii. Mitä naiset on mieltä?
 
vierailija
Itse olen omaani tyytyväinen 17cm ja ympärys13,5-14cm mutta silti masturbaatiomielessäkin olisi hauska kokeilla josko saisi jokusen sentin lisättyä venyttimellä ajan kanssa .
Ja edelliselle jos lukee vielä niin noi venyttimethän korjaa käyryyttä jos oikeasti asia vaivaa ja maltilla jaksat käyttää, saat samalla kokoakin lisää.
Mutta tuloksia ei kannattane odottaa heti muutaman viikon jälkeen vaan n.1000tunnin jälkeen eikä sillä tavalla että tatti mustana vartin jälkeen.
 
vierailija
Hohhoijjakkaa. Naurettavaa, niin naurettavaa. Luin tämän vaimoni kanssa, yhteen kommenttiin vastaisin että olemme heiluneet mittanauhan kanssa makuuhuoneessa ja täydessä pelikunnossa ilman kummempaa lämmittelyä. No mitä nyt vaimo kivoissa tamineissa ja hieman kiusasi kielellä terskasta niin 19cm/14cm josta yllätyin suuresti, pystyn kahdella kädellä pitämään kiinni ja terska jää ulkopuolelle. Ja vaimo myös vieressä tätä kirjoittaessani joka yhtyy joka sanaani että se miten sitä käyttää on tärkeintä. Itselläni ollut jopa ongelmia kun joitan naisia on sattunut (fuck buddyja / baaripanoja) ennen vaimoni löytämistä. Ja jopa meillä joutuu aloittamaan seksin hyvin himmaillen eikä kyse ole siitä etteikö naiseni kostuisi. Vaan kun naisen anatomiaa jos tuntee niin vagina ei ole mikään musta aukko johon voi survoa puolentoistalitran limupullon jos siltä tuntuu. Se on lihaskudosta eikä myöskään löysty, veikkaisin että moni mies liioittelee täällä netissä. Taitaa olla mittanauha aloitettu viidestä sentistä ja täällä pönkitetään itsetuntoa.. en oikein ymmärrä. Pojat jotka kyselevät. Kyllä se kasvaa ja kehittyy. Paksuutta tulee ikävuosien lisänä ja pituutta myös. 14 cm on sitäpaitsi aika hyvä mitta kun siihen tulee 20-30 ikävuosien välissä se miehinen olemus mukaan ja paksuutta myös. 15v ei kannata paineita ottaa kun genitaalialueiden kehitys tulee silloin kun testosteroni tasot ovat korkeimmillaan (15-25 ikävuosina) ja sen jälkeen viellä n 30 ikävuoteen asti. Omalla kokemuksellani voin vahvistaa. Ja lepokoko ei kerro kaikkea. Itselläni levossa 12cm mutta paraatikunnossa tuo 19. Pojat olette kehitysvaiheessa älkää mittailko turhaan ja mallailko pornofilmien pjmpattuihin jättimeloihin. Sormet ja kieli kehiin niin siitä ne naiset tykkää
 
M 19v
Mulla pituutta löytyy 20 cm ja paksuutta peniksen tyvestä 17 cm. Tiedän että kuullostaa todella paksulta mutta keskeltä paksuutta on ainoastaan noin 14.8 cm. Eli mitä syvemmälle pääsen sitä enemmän tulee paksuuttakin.
 
vierailija
Vois pojat ja miehet opetella mittaamaan.
Suomalaisten miesten keskimitta 13,77cm ja kaikilla muka yli 17cm. Unissako ootte prinssinakkejanne mitanneet, jostain persereiästä terskan nuppiin? Tokj pitää muistaa myös 5cm internet lisä. :D

Kuvilla todistatte mitättömät mittanne.
 
vierailija
Vois pojat ja miehet opetella mittaamaan.
Suomalaisten miesten keskimitta 13,77cm ja kaikilla muka yli 17cm. Unissako ootte prinssinakkejanne mitanneet, jostain persereiästä terskan nuppiin? Tokj pitää muistaa myös 5cm internet lisä. :D

Kuvilla todistatte mitättömät mittanne.
Näytä esimerkkiä vierailia keskiviikkona 03,39. Tullut kännissä kotiinsa
ja nähnyt sen 6-8 housuissaan sekä kusi housuilleen, Ja nyt pahaa mieltä
purkaa meille lukijoille.
 
Viimeksi muokattu:
wierailija
Se on sen kokoinen kuin on. Minulla se ei ole minkään kokoinen, vaimolla on varmaan isompi klitoris kuin meikäläisen "pippeli", ei nyt ihan mutta melkein. Ns. lepotilassa se ei ole ollenkaan esillä, vaan piiloutuu poimuihin. Ei tule aina esille edes suuseksin aikana, vaan spermat valuu vaan poimujen välistä
 
Hmm???
Pituus se 15.5-16
Paksuus se 11.5-11.7 (eli hylsystä menee läpi)

On se kyl jännä näitä tekstejä lukiessa ku kaikilla tuntuu olevan se 2-3 cm isompi kuin suomen virallinen keskiarvo. Itellä menee toi paksuus just ja just keskiarvon päälle mutta en sitten tiiä onko se rittävästi kuitenkaan? Mielipiteitä ottaisin vastaan naisilta vaikka täällä ei kyllä koskaan tiedä kuka on vastaamassa oikeasti tosissaan. (Tai onko nainen ollenkaan) Onhan se totta että naisten sukuelimissä on omat eronsa myöskin mutta näin suurinpiirtein tietoa päätin kysyä.
 

Yhteistyössä