Paras jauhelihakeittosi? Resepti jakoon!

akka
Tuore paprika antaa kivan maun, samoin chili. Tomaattimurska. Mustatorvisieni. Ei siis kaikkkea näitä, vaan vaihtelua makuun. Ja keitto tietty oikeista juureksista, niitäkin voi vaihdella. Kukkakaali, parsakaali, kesäkurpitsa, nauris.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Aurinkokunta:
Tuoreet juurekset (siis ei pakastekuutiot) ja sulatejuustoa sekaan.
Juu en harrasta noita "keittojuureksia". Lanttua ja porkkanaa tuoreena mulle, vähän perunaa lisäksi muulle perheelle. Sulatejuustoakin olisi tuolla jääkaapissa, mutta ne pavut alkoi jotenkin kutsua kaapista.
 
vieras
Mää pistän Finduksen classic-wok-vihanneksia keittojuuresten sijaan. Tosi hyvää :)

Joskus teen perunan sijasta nuudelit mukaan tia rakettispaghetin.

Sulatejuustoa myös käytän, viherpippurikoskenlaskija on pop :)

 
Huisi hippu
no en oo kuin kerran tehny jauhelihakeittoja ja se kertakin riittää hyvää tuli.

vettä kattilaa, kiehuomaan, keittojuurekset sinne.
sitten perunoiden kuoriminen ja paloittelu, joku 9 pikkuperunaa
paloittelen kaksi pikkusipulia ja lisään ne liemeen
paistan jauhelijan ja maustan sen.
lisään lihaliemikuutin keittoon.
mausteita, mustopippuria jauheena (muuta ei ole) oreganoa ja valkosipulimaustetta.
puolikas vihreä paprika pieninä kuutioina.

hyvää tuli!! kiehutin jonku reilun 30min. kattila oli 3litrainen, oli vähän lientä, paljo tavaraa. suosittelen!!!
 
Huisi hippu
Alkuperäinen kirjoittaja Huisi hippu:
no en oo kuin kerran tehny jauhelihakeittoja ja se kertakin riittää hyvää tuli.

vettä kattilaa, kiehuomaan, keittojuurekset sinne.
sitten perunoiden kuoriminen ja paloittelu, joku 9 pikkuperunaa
paloittelen kaksi pikkusipulia ja lisään ne liemeen
paistan jauhelijan ja maustan sen.
lisään lihaliemikuutin keittoon.
mausteita, mustopippuria jauheena (muuta ei ole) oreganoa ja valkosipulimaustetta.
puolikas vihreä paprika pieninä kuutioina.

hyvää tuli!! kiehutin jonku reilun 30min. kattila oli 3litrainen, oli vähän lientä, paljo tavaraa. suosittelen!!!
toi paprika oli menossa huonoksi, siksi piti käytää. anto jännän maun ruokaan. suosittelen.
 
Maaemo
Porkkanaa, lanttua, sipulia, kesäkurpitsaa (ihan lopuksi vasta ettei keity liikaa), sitä jauhelihaa. Mausteeksi laakerinlehti, kokonaisia musta, viher ja valkopippureita laitan sihtiin ja kiehumaan, lipstikkaa, meiramia, hunajaa noin teelusikallinen, truuttaus ketsuppia, paprikajauhetta (joskus kuutioin tuoretta paprikaa vähäsen) ja lopuksi mun suosikkimauste rakuuna. Niin ja suolaa tietty tai/ja herbamarea. Saatan myös käyttää bouilla lihaliemikuution (ei sisällä natriumglutamaattia) mutta silloin ei tietenkään suolaa.
 

Yhteistyössä