Marianne-vanilja Panna Cotta
1 ltk Dr.Oetker Panna Cotta kermavanukasainekset
2 dl maitoa
2 dl kermaa
maun mukaan marianne-rouhetta
1. Kiehauta seos
2. Vatkaa hyvin 1 ps kermavanukasaineksia
3. Lisää marianne-rouhetta maun mukaan
4. Anna vetäytyä kasarissa 10 minuuttia.
Tarvikkeet
Lusikka
4 kuppia tai lasia
5. Sekoita vielä seosta hyvin
6. Kaada kuppeihin tms.
7. Laita jääkaappiin noin 4 tunniksi ennen tarjoilua
8. Irroita vanukas reunoista terävällä veitsellä.
9. Upota pariksi sekunniksi lämpimään veteen
10. Kumoa lautaselle
11. Kaada päälle karamellikastiketta ja tarjoile.
1 ltk Dr.Oetker Panna Cotta kermavanukasainekset
2 dl maitoa
2 dl kermaa
maun mukaan marianne-rouhetta
1. Kiehauta seos
2. Vatkaa hyvin 1 ps kermavanukasaineksia
3. Lisää marianne-rouhetta maun mukaan
4. Anna vetäytyä kasarissa 10 minuuttia.
Tarvikkeet
Lusikka
4 kuppia tai lasia
5. Sekoita vielä seosta hyvin
6. Kaada kuppeihin tms.
7. Laita jääkaappiin noin 4 tunniksi ennen tarjoilua
8. Irroita vanukas reunoista terävällä veitsellä.
9. Upota pariksi sekunniksi lämpimään veteen
10. Kumoa lautaselle
11. Kaada päälle karamellikastiketta ja tarjoile.