Panisitko pienimunaisen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja En, entä sinä?
  • Ensimmäinen viesti
kokoako
Koskaan en ole mittanauhan kanssa punkkaan mennyt, mutta jos vehje on todella pieni juhlakunnossakin on hommailut jääneet enemmänkin käsi- ja suuhommiksi. Pienellä nyt ei vaan tee yksinkertaisesti niin hyvää.
(mitenkä nopeasti keskustelu kääntyy siihen että ei ole pieni munaisia vaan vain löysävehkeisiä :D )
 
???
Ei kai se miehen vika ole, jos nainen ei ole huolehtinut tavaransa tiukkuudesta? Toki itsestään huolehtiminen ei ole suomalaisen nykynaisen prioriteettilistalla muutenkaan kovin ylhäällä.
 
Määä
Koskaan en ole mittanauhan kanssa punkkaan mennyt, mutta jos vehje on todella pieni juhlakunnossakin on hommailut jääneet enemmänkin käsi- ja suuhommiksi. Pienellä nyt ei vaan tee yksinkertaisesti niin &hyvää.
(mitenkä nopeasti keskustelu kääntyy siihen että ei ole pieni munaisia vaan vain löysävehkeisiä :D )
ilmeisesti ap suorittaa mittausoperaation ensimmäisenä, ja jos ei sentit riitä, niin nauraen nakkaa pihalle. Taitaa ap:lla olla pitkiä kuivia kausia.
 
vastaanpa kuitenkin
Kuka ihme menee mittanauhan kanssa sänkyyn? Ala-arvoisia kysymyksiä muutenkin. Ja kuka toisekseen on niin tyhmä, että luulee pituuden olevan tärkeä? Sehän on se PAKSUUS edelleen joka merkkaa. En ole kuin yhden kerran kohdannut miehen jolla oli liian pieni. Siis oikeasti se oli todella ohut ja sellaisella ei oikein tee kummosia :(

Mutta muutoin mielestäni penikset ovat aika lailla samaa mittaa. Isompia heittoja ei ole. Tässä minun otantani.

Mutta edelleen, se mies sen pippelin jatkeena on tärkein asia ja muu toissijaista jos on hyvä rakastaja ja ei tosiaan mikään katkarapu tai jättimaila.


Jösses näitä kysymyksiä taas..
 
vieras mies
Pari kertaa olen pannut kolmen kimpassa ja toisella kundilla on aika snadi vehje, ehkä n 12-14cm. Voisin panna kolmannenkin kerran, varmaan se doriskin olis messissä helposti. Ihan kivaa.
 

Yhteistyössä