Pampers vaipoista ihottumaa muilla?

Siis tämä on täällä kyllä ikuisuus juttu nää vaipat mutta otan taas asian vaipoista, nimittäin meillä poika on ollu aamuisin ihan pississä kun vaipat päästää läpi joten ostin pitkän käyttövälin jälkeen taas pampers vaippoja niin johan oli aamulla heti ihan pippelin ympärystä ja pylly punainen.
Onko kenenkään muun lapsella pampers aiheuttanu mitään iho oireita?
Heti kun vaihdoin vaipat taas lidlin vaippohin alkoi punoitus lakkaamaan.
En tiedä muilla mutta meillä on kyllä lidlin vaipat osoittautunu toooosi hyviksi.Pitää pissan vaipassa eikä pissaa ole aamulla pitkin pöksyjä ja lakanoita :/ <br><br>
 
Meillä kans menee pampersin vaipoilla heti rikki iho, meillä on liberot ollut käytössä koko ajan. Olen noita lidlin vaippoja miettinyt, mutten ole viitsinut alkaa kokeilemaan. Pampersit sain siskolle annettua, vaikka lapset onkin isompia mutta menee vielä samat vaipat.
 
Sitris
Juu meillä ihan sama juttu. Kun poika oli vauvaiässä, huomasin aina Pamperseista tulevan ihottumaa. Sitten käytettiin pitkään vain Liberoa. No kun Liberot alkoi mennä yöllä läpi, päätin taas pitkän tauon jälkeen kokeilla Pampersia,mutta taas sama juttu: ihottumaa, näppyjä. Nyt kyllä ollaan todettu että juuri nuo Lidlin vaipat on parhaita ainakin yöllä, kyllä me Liberoitakin edelleen käytetään paljon vielä päivällä, mutta yöksi aina Lidlin vaippa.
 
Mä alkuun liputin myös lidlin ja pirkan puolesta, mutta sitten alkoi tulla näppyjä. Kun siirryttiin ja pitäydyttiin pampersissa, ei oo mitään ongelmia ollu. Nyt oon ajatellu taas kokeilevani muita, kun ihottuma on ollu jo pitkään pois. Huomaa ainakin heti, jos ei sovi :)
 
Jotenkin helpottavaa kuulla että muillakin on ollut pampers vaipoista ihottumaa, vaikka eihän se toki ole mitään mukavaa.
Niin ja meillä tosiaan on lidlin vaipat käytössä ja libero.Mutta pirkka ja muumi vaipat on jotenkin niin hemmetin miten sen sanois *tönkköjä*
En tiedä ymmärtääkö joku mutta siis sillain että kunlaittaa vaipan lapsen päälle niin se on kuin tinasotilaan suojus.Tuntuu ettei siinä pääse ees lapsi liikkumaan.
Mutta eipä nuissa tuollaisissa asioissa voi kiistellä, makunsa tottakai on jokaisella ja toiselle toinen istuu vaan paremmin =)
 
meilla esikon iho ei kestanyt liberoita,ainoastaan pampersia.tokan iho meni rikki kaikista kaupan vaipoista jolloin siirryttiin kestovaippoihin.kolmas on kayttanyt ensimmaiset 3 kk>tta ainoastaan pampersia,sen jalkeen siirryttiin taas tayskestoilemaan. =)

 

Yhteistyössä