Paljonko teillä menee lasten syys/talvivaatteisiin rahaa tänä vuonna?

vieras
On niin hyvä tilanne ettei tyttö tarvi kun toppahousut kun takki tuli Reiman tehtaanmyymälästä ostettua ja viime vuonna tuli kaks haalaria kun oli eka liian iso eli menee ens talvena sittenja toppalakin, kintaat ja kengät. Vauvalle hakusessa toppahaalarit.
 
ihaa4
Tossa just kattelin reiman sivuja ennen tänne tuloa. Ei oikein sytyttänyt. Mun mielestä vaaleenpunainen on jo niin passee. Legon ja Ticket 2 Heavenin sivuilla ei ollut vielä talviasuja. Veikkaisin kuitenkin että n. 300 - 400 e. Tarkoitus olisi siis ostaa vain halaari, kadet rukkaset, kahdet kengät ja hattu. Saa kuopus kulkea siskon vanhoissa haalareissa ja hatuissa.
 
Just kävin läpi muksun syys/talvivaatteet..ja voi pee..aika paljon joudun osteleen, tullut jo pieneksi :/ aion mennä kirppiksiä kierteleen jos sieltä löytäisi jotain toppahaalaria tarhaan ja jotain syysulkovaatetta myös tarhaan.. Talvikengät joudutaan myös ostaan eli eiku kirppiksille kierteleen:)
Toivottavasti ei hirveesti yli 50e mee..ja toivottavasti kirppiksiltä löytyy.. yleensä täällä päin tekee tosi hyviä löytöjä muksujen vaatteista varsinkin sellasia jotka menee hyvin tarhassa ulkona:)
 
Omalla en kehtaa
Sain menemään sisävaatteisiin 300? ja vielä pitäisi ostaa vaikka mitä... Sitten kohta pitää ostaa uusi takki, haalari, kengät, pipot ym....

Ja lapsia yksi :)
 
Kuopukselle 2,5kk löytyy varmasti jotain varaston pahvilaatikosta. Tytölle ostin keväällä alesta syksyksi ja talveksi vaatteet sekä goretexit. Tulevalle koulupojallekin ostin kevään alesta syksyksi takin ja housut, mutta talvivaatteet vielä tarvitsee. Veikkaan, että 100 euroa menee vielä.
 
minttuilona
Kaapissa odottavat Hobbyhallista keväällä tilatut talvihaalarit molemmille, tilasin silloin kun ne oli 75e/kpl, eli suht edullisesti pääsin. Pipoja ja hanskoja pitää ostaa. Alkutalven menee viimevuotiset kengät, tammikuun alesta sitten uudet jos jalka kovin kasvanut. Syyshaalarit ja -kengät menee vielä keväällä käytetyt :) Uusia sisävaatteita pitää ostaa jonkin verran.
 
Ei mitään. Ostin alennuksesta parit puvut ja housu + takki yhdistelmät keväällä. Ostin myös pipoja ja hanskoja. Jopa goretex kengät ostin, kun sain 9,90 eurolla (notmaali 69,95?) ja kuopus saa esikoisen vanhat talviengät, joten kaikki ostettuna jo. Mitähän noihin kaikkiin ale juttuihin on mennyt? Hmm... siinä on kolme haalaria ja kaks takki + housu pukua, pipoja muutamia ja parit hanskat... ehkä 150?.
 
sisävaatetta meillä on ihan tarpeeksi, vaikka ei se tarkoita, etteikö vielä tulisi ostettuakin :xmas: toppavaatteet puuttuu tuolta koululaiselta, ajattelin ostaa ekaa kertaa kaksiosaisen, ja vanha haalari voidaan sitten pitää loppuun kotiremupukuna.. kuopukselle pitää myös metsästää sekä haalari että kaksiosainen puku.. ajattelin testata remua ekaa kertaa jompi kumpi, ja sitten reimatecin ihana uusi väri on semmoinen retrovihreä, se pitää saada!! =)
 

Yhteistyössä