Paljonko on menny jo joululahjoihin rahaa?

  • Viestiketjun aloittaja joulutonttu
  • Ensimmäinen viesti
joulutonttu
Ja miten paljon vielä tulee menemään?

ekaa kertaa rupesin oikeen laskemaan, et paljonko niihin joululahjoihin oikeen uppoaa rahaa ja kyllä järkytys oli aikamoinen..tähän mennessä rahaa menny jo 400 euroa ja arvioisin että 200 menee vielä.

Tuntuu aika suurilta summilta, monesta eri paikasta kun ostaa ja tilailee, niin jotenkin ei tajua, et niihin oikeesti menee niin paljon rahaa.
no, kai sitä kerran vuodessa voi tuhlailla vähän huolettomammin, kun ei yli varojensa kuiteskaan elele
 
oisko menny viitisen kymppiä. pojille ostin boksereita tarjouksesta, viis dvd:tä, neljä kylpypyyhettä ja koirille semmosia euron maksavia puruluusysteemejä hongkongista. vielä menee paljon ku on kaikki kummimuksut vielä ostamatta ja omillekin tarvii vielä keksiä vaikka mitä nimim. veronpalautuksia odotellessa =)
 
11,50? kulunut tähän mennessä ja vielä tulee PAAAALJOON menemään, kun vaateet/toiveet on kovat tuolla jälkikasvulla :/ Ei siinä mitään, mielelläni noille ostan/annan, mutta kun tuo talouspuoli ei ole parhaillaan kovin vakaa, niin se vähän teettää miettimistä :| Eli joudun käyttämään tänä vuonna kovaa harkintaa, että mitä noista jokainen IHAN OIKEESTI haluaa ja on tarpeellista.
Meidän joulussa siis pääosaa näyttelee lapset tarpeineen. Takana ovat ne vuodet, kun jokaiselle sukulaisen kumminkaimalle tuli jtn ostettua ;). Miehelle tietty ostan tai lapset saa ostaa jtn ja muutamalle läheiselle sukulaiselle ja kummilapsilla.
Sorry, tulipas nyt tekstiä, kun vaan menoerää kysyttiin alunperin :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Marja:
Alkuperäinen kirjoittaja Nuottatukka:
Meillä on kaikki viiden lapsen lahjat ostettu ja joku satkun verran meni. Onneks on ohi jo se rumba. =)
taitaa olla vielä aika pieniä muksuja kun noin halvalla selvisit :)


0-12v. Ei vaan pysty irrottaa mistään, kun ei ole. Oon kyllä sanonut, että sit mennään ja mässätään edes kerran, kun mä joskus pääsen töihin saakka. :D Onneks nää lapset on tässä niin ei sitten tarvii koko ikää odottaa lastenkaan.

 
Jaa-a, en osaa sanoa paljon on menny, on pitkin vuotta ostettu lahjoja jemmaan millon mistäkin ...

Enempiä ei tartte ostaa omille mutta kummitytölle jotain pientä pitää ostaa, siihen menee varmaan joku 10-15 e vielä ...
 

Yhteistyössä