Paljonko mun pitäis laihduttaa, jotta olisin hoikka/ normaali

  • Viestiketjun aloittaja Kdkflg
  • Ensimmäinen viesti
vierass
No sitä on mahdoton tietää, kun eipä tuo vaatteiden kokonumerokaan mitään kerro. Jos sinulla on tiimalasivartalo niin siihen koskaan mitkään minivaatteet mene, vaikka olisitkin jo tosi hoikka. Sit taas josko oot mallia "teinipoikavartalo" voit olla silti ei-hoikka vaikka, sun vaatteet ois pientä kokoa.
 
"viiraska"
Huono kysymys. Ei sitä voi sanoa kovin tarkkaan. Housujen kokoa et pysty välttämättä muuttamaan laihduttamalla. Kultaisella 80-luvulla housukokoni oli 38/40. Kun muoti muuttui, housukokoni kasvoi 42/44 ilman että lihoin. Normaalipainosi lienee 54-64 kg.
 
"mie"
Oon sun kans samanpituinen ja tällä hetkellä noin 58kg. Housukokoni on 38 ja paitakoko 36. Haluaisin laihtua vielä 5kg, jolloin housukokoni on 36 ja paitakoko edelleen 36 :)
 
Ne kilomäärät ei niin suoranaisesti vaikuta sun kokoon, salilla kannattaa kiinteyttää ja juosta, tehdä kevyttä ja aerobista urheilua niin nesteet lähtee ja kiinteytyy koko kroppa, lisäks tulee hyvä olo. Siinä pienenee samalla vaatekokokin kunhan muistat tehdä kevyttä treeniä. Lihaksia rasittava kasvattaa jonkinverran lihaksia..
 

Yhteistyössä