paljonko maksoi ja mistä vauvan vakuutus?

kimu
Moi!

Meillä otettiin vauvan vakuutus Fenniasta, 3 kk ennen laskettua aikaa. Maksua tuli 124 euroa. (eräpäivä laskussa on lasketun ajan päiväys) Meidän muut vakuutukset ovat myös Fenniassa, eli jonkinlainen %alennus loppusummaan on tullut.

:) kimu
 
patuaatu
Meillä If:n juniorivakuutus, mahdollisimman laaja, otettiin ennen syntymää. If-sopimuksen kanssa vuodessa maksaa n.185e. Meillä on kaikki vakuutukset If:stä, joten sopimuksen kanssa saa alennuksia.
 
Hintaa en muista, kun on otettu jo yli 3.5 vuotta sitten, mutta ainakin silloin Pohjantähti oli ainoa vakuutusyhtiö joka korvasi erikoismaidot. Kela korvasi 75% ja Pohjantähti loput 25%. Loistava yhtiö kaikinpuolin, kun jouduimme pojan allergioitten takia juoksemaan lääkärillä. Vakuutus kannattaa ottaa syntymättömälle lapselle, koska jos syntymässä ilmenee jotain poikkeavaa niin vakuutus korvaa, mutta me otimme pojallemme vasta 5 pv iässä niin vakuutus ei olisi maksanut tyrä/vesikives leikkausta, mutta onneksi parani ettei tarvinnut leikata.
 
Turvassa joutui maksamaan "varausmaksun" 70 euroo, kun vakuutus otettiin ennen syntymää. Maksaa kotivakuutuksen yhteydessä n. 150 euroo/vuosi. poika nyt 6kk, eikä ollut kertaakaan kipeänä, ei allergioita tai mitään, mutta silti ei harmita että otettiin. Ikinä ei voi tietää mitä esim. synnytyksessä tapahtuu!!!
 

Yhteistyössä