Paljonko maksaa narttukissan leikkaus yksityisellä?Kauanko kestää toipumisaika?

  • Viestiketjun aloittaja "niin"
  • Ensimmäinen viesti
erawe
Öö riippuu ihan kauheasti eläinlääkäristä. Meillä taisi maksaa Helsingissä n. 150€? Toipuminen kesti noin viikon ja kissa oli kyllä tosi surkea silloin. Mun piti jäädä ekaksi päiväksi pois töistä kun toinen oli niin ressukka. Eli suosittelen ajoittamista perjantaille!
 
Khimaira
Hintaerot ovat isoja, kaikkea alle sadasta pitkälti yli sataseen.
Meidän kissat ovat toipuneet nopsaan, parissa päivässä "ennalleen". Sitten on tietenkin vahtiminen ettei nuole haavaa. Mä en raaskinut käyttää kissalla kauluria kuin yöllä ja silloin kun oltiin poissa kotoa.
 
erawe
Meillä toi pitkä toipumisaika saattoi olla aika pitkälle henkistäkin... Ekat päivät kissalla oli selkeästi kipuva, mutta kissa myös oli todella loukkaanunut ja masentunut, meillä oli sen viikon tunnelma kuin hautajaisissa! Toinen kissa pelkäsi tötteröpäätä, joka laahasi tötteröä maassa. Verkkopuvussa se vaan makasi kuin halvaantunut. Jos kaulurin/puvun otti pois niin kissa alkoi heti nyppimään tikkejä. Mutta olisko 4 päivää kestänyt, että se alkoi edes kunnolla liikkumaan ja syömään, siihen asti se oikeesti MÖKÖTTI nurkassa koko ajan.
 
"hmm"
Ei saa leikata, jos on kiima päällä, saattaa jäädä päälle, eikä sit lähe pois. Odota, että se on eka ohi. 10 päivää on toipumisaika ja jos saa poistettavat tikit, niin 10 päivän päästä ne otetaan pois. Hinnasta en osaa varmaks sanoo.
 

Yhteistyössä