Paljonko harrastatte liikuntaa viikossa?

  • Viestiketjun aloittaja wiiwi
  • Ensimmäinen viesti
Raskasta hyötyliikuntaa tunti päivässä, työpäivinä n.4-6 tuntia, mutta nyt just mammalomailen.
Ratsastusta 3-6 kertaa viikossa (n. 40min.-2h kerralla), nyt joutuu mahan kanssa ottamaan aika kevyesti...
 
mitä nyt tietokoneelta jääkaapille ja takasin, ja sitte ehkä jääkaapin kautta nukkumaan. aamulla taas jääkaapinkautta autoon ja autosta kouluun. :LOL: no ei vaineskaa.
Kävelen joka pv arkisin koulumatkan yht. 7km. :D
 
Kävelen koiran kanssa pellolle, seison siellä hetken kun toinen juoksee, kävelen takas kotiin...Kävelen autoon, autosta kauppaan, kaupasta autoon, autosta kotiin...
Tai no, ei tää ole edes kävelyä vaan vaappumista..
 
Oikeen reipas kun oon niin käyn kolme kertaa viikossa salilla. Jos oon oikeen vätys niin lenkkeilen ehkä kerran viikossa. Nyt ajattelin alkaa taas tosi aktiiviseksi ja käydä 2-3 kertaa salilla ja kerran ryhmäliikuntatunneilla...(pump, spinning, aerobic...)
 
****
Tällä hetkellä teen täysipainoista voimanosto-ohjelmaa. Siinä sivussa juoksen tällä ohjelmalla: http://www.seponkotisivut.com/index.php?pid=6

Näiden kahden lisäksi tulee mukaan viikossa keskimäärin pari-kolme ohjattua jumppaa ja jokunen 1-3 joogatuntia. Puntin päälle vielä uin aina kilometrin jäähyä eli sitä tulee tollaiset 4 km viikossa. Mitäs vielä? Laskettelua talvisin, luistelua yms. touhua, mitä tekee lasten kanssa. Ei kai niitä noteerata liikunnaksi?
 
****
Jos keskimäärin tulisi viikossa 3. tai 4. päivänä kaksi treeniä ja 3. tai neljänä päivänä yksi treeni. Tässä on vain oikeat harjottelut, eikä mitään lihashuoltoa, kuten joogaa.
 
Aika paljon, siis paivittain. Hyotyliikuntaa tietty koirien kanssa. Muuten kayn Aplicossa erilaisilla ryhmatunneilla(zumba, spinning, bodypump, body compact, step fit ) seka ihan salilla. Pari kertaa viikossa kayn myos tennista pelaamassa. Tama talvi oli hiihtamisen kannalta hieno ja kilometreja on tullut kivasti.
 
minä
seitsemänä päivänä viikossa lenkkeilen koiran kanssa, kolmena päivänä ratsastan vähintään tunnin per päivä, vesijuoksussa tulee käytyä noin kerran viikossa. Ei oikeen muuta
 
vieras
Käyn meidän lähisalilla 2-4krt viikossa ja lisäksi kävelen työmatkat. Enemmänkin voisi, mutta aikataulut ei anna periksi. En jaksa enää myöhään iltaisin lähteä liikkumaan, työ ja perhe vie muuten vapaa-ajan.
 
:o)
Pari kertaa viikossa lenkillä, pari-kolme kertaa viikossa muokkausjumppa ja kerran pilates. Lisäks vielä poljen kuntopyörällä kun (jos) lapset nukkuvat päikkärit yhtä aikaa.
 

Yhteistyössä