Paljonko arvioit laittavasi talvivaatteisiin rahaa

  • Viestiketjun aloittaja vertaa.fi
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Ostan varmaan Jonathanin puvun pojalle. Mitä ne on, 79 euroa? Tytölle on jo valmiina. Reiman toppatakki ja housut kirppikseltä 8 euroa ja Jonathanin takki ja reimatecin housut 50 euroa alesta puoleen hintaan.
 
Vauva: 0? (perii taaperolta puvut ja kengät)
Taapero: 140? (puku alesta, puku kirppikseltä, muutama takki ja housut kirppikseltä, kengät kaupasta ja kengät kirppikseltä )
Koululainen: 180? (takit ja housut kirppikseltä, kahdet kengät kaupasta)
 
a
Haalarit on jo ostettu ½ hintaan alennuksista ~40e kpl, ehkä 30e meni sitten takki+housut yhdistelmään jotka toimii kauppareissuilla sekä varapukuna. Säkällä löyty esikoiselle huippukuntoiset gore-kengät kirpparilta 8e, kuopus menee esikoisen vanhoilla. Eli ~80 euroa per lapsi tähän mennessä, pakkaskenkätilanne vielä tarkistamatta.
 
Puvut ostettuna
Takkeihin ja housuihin meni kahdelle nyt 359? Kengät vielä ostamatta, luulen, että ovat n. 80?/pari. Siistit kengät ja takit sitten vielä erikseen, ei ole halpaa.
 
Haalarista (Lenne Active) maksoin jonkun vajaa 60 e, kun ostin alesta viime keväänä. Vielä meinasin ostaa vara-asuksi serkkutytöltä parilla kympillä toisen toppa-asun. :) Siistit kengät on myös jo ostettu, ne maksoi alessa jonkun parikymppiä (reimatecin nahkanilkkurit).

Hattu ja hanskat + talvilenkkarikengät on tosin vielä ostamatta, niihin menee vielä jonkin verran. itse asiassa nuo on vielä se suurin kustannuserä, kun en vielä tiiä, minkälaiset kengät sitä ostais.

 
vieras
Haalariin ja villa/fleecevaatteisiin meni jo 160e per lapsi. Lisäksi kengät. Isommalla on takki ja housut haalarin lisäksi, pienemmällä vain perittynä kauppatakki eli ainakin pienemmälle on ostettava jotain kakkosvaatetta.
 
Tiina
Alkuperäinen kirjoittaja vertaa.fi:
mitään hanskoja ja pipoja ei nyt lasketa vaan toppapuku/puvut ja kengät. Per lapsi siis.
En mitään, ku ostin puvut jo keväällä. Silloin maksoin alessa 95e(reimatec+) ja 45e(ticketin baby baggie) puvuista. Kengistä maksoin 25e(Viking goret) ja 23e(kuoman 55e kengät).

Ai niin, isommalle pitää kyllä ostaa ne Kuomat vielä. Eli sen verran menee rahaa vielä.
 

Yhteistyössä