pakkasraja

kathi
Meillä 1,5 vuotis neuvolassa sanottiin kun kysyin että -15 olis raja kun pitäis pysytellä sisällä leikkimässä. Kaupassa ja asioita voi kyllä käydä hoitamassa vaikka olis enemmänkin pakkasta eli voi ihan hyvin rattaissakin kuljetella.
 
Meillä ei ole ikinä olla ns. pakkasrajaa. Ulkona on oltu tilanteen mukaan, esim 5 astetta pakkasta ja viima voi olla liian kylmä ulkoilusää. Eilen meillä oli pakkasta 20 astetta, mutta ei tuulta, ei viimaa ja kaikki meidän kolme lasta + vanhemmat ulkoilivat reilun tunnin. nuorin lapsista vajaa 2 v.
 
Riippuu tosi paljon lapsista. Meillä lapsilla atooppinen ihottuma, jota kylmä ja varsinkin viima pahentaa. Muuten lapsemme eivät ole kovin palelevaisia, joten 15 asteessakin voi olla, kunhan on tarpeeksi päällä.
 
virpipe
tarkoitatko pakkasrajalla ulkona nukuttamista?
jos nukutat ulkona;niin mulla on kokemusta.meidän 1,5V poika ei ole elämänsä aikana nukkunut päikkärit sisällä ku kaksi kertaa,tosin viime talvi oli niin lämmin. ja kyllä lasten kanssa pitää pystyä käymään ainaki kerran päivässä ulkona oli sää mikä tahansa.
 

Yhteistyössä