pajunkuori shampoo, miksei alle 3 vuotiaille?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Tietääkö joku miksi tuota rausch pajunkuorishampoota saisi laittaa alle 3 vuotiaille? Ja miten toi on noin tarkka raja? Esim. jos meidän muksu täyttää 2kk päästä 3v niin voisko hälle jo tuota käyttää täiden ehkäisyyn?

Onko kokemusta muutenkin että onko toi auttanut täinestoon?
 
huuhaaskepsis
Ei voi käyttää, kyllä se on aivan ehdoton se 3v ikäraja siinä, jopa minuutilleen. Että sitten muistat! Ei minuuttiakaan ennen kun on 3v täyttänyt, ei vaikka olisi kuinka pitkä, taitava, etevä ja viisas muksu, jota kaikki luulevat aina vanhemmaksi kuin lapsi onkaan. Tismalleen siitä tarkasta syntymähetkestä (eikä väliä oliko rv 24 vai 42 syntymähetkellä!) se lasketaan ja minuuttiakaan ennen ei saa käyttää tai seuraukset ovat katastrofaaliset. Vähintään lapsi otetaan huostaan ja äiti/isä joutuu kärjäille pahoinpitelystä.

Täiden kanssa tuolla ei ole mitään merkitystä, ei auta, ei ehkäise. Yhtä hyvä teho on, kun laittaa vastapainettuja 2e kolikoita likoamaan vesilasiin yöksi ja juottaa lapselle lasillisen aina joka aamu (kolikoiden kera). Ei tule kihomatoja eikä mustapäivä teini-iässä. Tosin hoito pitää aloittaa jo lapsen ollessa 1vko ikäinen. Ja tämäkin on tarkka ikä, jos on yhtään vanhemi, niin ei enää auta.
 
Pajunkuorella on jotain tekemistä salisyylihapon kanssa (en muista että muuttuuko jotkut sen ainesosista jotenkin elimistössä salisyylihapoksi, vai miten asia menee), jota on mm. aspiriinissa, joten epäilen ikärajan johtuvan siitä. Tässä tällainen erittäin tieteellinen selitys! :D
 
"Muu"
[QUOTE="Muu";28942691]Mä käytin 2 vuotiaalla, jolla harvinaisen pitkä ja paksu tikka ikäisekseen. Täiepidemian aikaan käytin, kerran viikossa. En kyllä ees miettiny tota ikärajaa..[/QUOTE]

Siis tukka :)
 

Yhteistyössä