Painonpudotus on itseasiassa helppoa kun kirjaa Exceliin kaikki ravintoarvot

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Et sitten koskaan ole kuullutkaan sellaisesta, että rehua korjataan ja säilötään kesäisin talvikautta varten?
Ja ettei meitä heti lynkattaisi myrkyttäjinä, voin vielä kertoa senkin, että säilöntä tapahtuu joko muurahais- tai maitohapon avulla, niin, että rehupuristetaan tiiviiksi paaliksi ja kääritään kaasuja pitävään muovikuoreen.
Mutta yllätys, yllätys, se ruoho on ihan sitä samaa, mitä ne elukat kesäisinkin syövät.
Tottakai olen, mutta onko se elukka silloin syönyt itselleen ominaista kokoruokaa 😉
Prosessoitua
Pthyi sanoo Lissu
 
Tottakai olen, mutta onko se elukka silloin syönyt itselleen ominaista kokoruokaa
Prosessoitua
Pthyi sanoo Lissu
Nimenomaan ihan sitä itseään. Ei rehu siitä itseään kummemmaksi tule, jos siihen säilöntäaine lisätään. Varsinkin maitohappo on sekä naudalle(märehtijä), että ihmiselle (yksimahainen) hyvinkin hyödyllinen ainesosa.
Jos olet hiukkaakaan selvillä naudan ruuansulatuksesta, tiedät, että pötsissä rehua alkavat pehmittää juuri maitohappobakteerit, mistä prosessi sitten jatkuu ja hajoaa hiukkasen eri suuntiin.
Tietysti kuivaamallakin saadaan hyvää rehua, mutta se kuivaus on täkäläisissä oloissa hiukan riskijuttu, jos ajatellaan koko talviruokintakauden rehuja.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Et sitten koskaan ole kuullutkaan sellaisesta, että rehua korjataan ja säilötään kesäisin talvikautta varten?
Ja ettei meitä heti lynkattaisi myrkyttäjinä, voin vielä kertoa senkin, että säilöntä tapahtuu joko muurahais- tai maitohapon avulla, niin, että rehupuristetaan tiiviiksi paaliksi ja kääritään kaasuja pitävään muovikuoreen.
Mutta yllätys, yllätys, se ruoho on ihan sitä samaa, mitä ne elukat kesäisinkin syövät.
Joo joo
 
Ei tarvitse exceliä, lataa vaan Yazio-kalorikulutusohjelman.
Kirjaamista on ensi alkuun siinäkin, mutta se ohjelma näyttää itselle sopivan kalorimäärän ja että paljonko päivästä on jäljellä.
Laihduin sen avulla.
 

Yhteistyössä