pahinta mitä miehesi on tehnyt sinulle?

Alkuperäinen kirjoittaja Åboriginal:
Alkuperäinen kirjoittaja äiskäliini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä:
Alkuperäinen kirjoittaja äiskäliini:
joo oon mä tehny selväksi sille, että saa ite pakata tavaransa ja lähteä.. ei ollu ensimmäinen kerta kun käy käsiksi. mutt eihän tuo lähe, vaik kuinka yritän käskeä. miten sen sais täältä muualle?
Vastaus otsikon kysymykseen, käveli toisen naisen kanssa kaupungilla vastaan.

Ja miksi vitussa, jäät ihmetteleen tollasta käytöstä? Mä olisin lähteny jo ajat sitten. Mahtavan mallin annatte lapsillenne.
mmm. meil on yks lapsi, jospa se ei vielä tajuais, ku on vasta puolivuotta. Ei oikee uskalla lähtä ku ei tiiä miten pärjää yksin ton tenavan kanssa ku kouluki alkaa pian. Mut eipä toi oo paljo muutenkaan ollu paljo läsnä täälä meijän kans
Hyvin sä pärjäät. Lapsi menee päivähoitoon sitten kun sulla alkaa opinnot. Pärjäähän ne muutkin yksinhuoltajat :). Ja kai isä lastaan tapaa eron jälkeenkin, ehkäpä on tämän kanssa jopa enemmän kuin nyt. Onko sulla sisaruksia, ystäviä, vanhemmat, jotka voisi olla tarvittaessa apuna?
on mulla onneksi ihanat vanhemmat.... kun sais kerrottua vaan niille

 
Hurlumhei
Kaikenlaista "mukavaa" jäynää ex-mies keksi aikanaan,kun yhdessä oltiin,mutta pahinta on ollut uhkailut lapsen viemisestä..lyönnit ja solvaukset sekä rahalliset menetykset vielä kestää,mutta lapsen menettämistä ei ikinä!
 
Lähetteli exälleen pornahtavia tekstiviestejä vaikka me asuttiin jo yhdessä. Kun ex niistä mulle kertoi, mies valehteli kirkkain silmin, ettei ole mitään viestejä lähettänyt. Kyllä muuttui ääni kellossa kun näin ne viestit omin silmin.
 
huhhei
Kauheaa lukea näitä joitakin vastauksia, älkää hyvät ihmiset jääkö tuollaiseen suhteeseen!

Minun mieheni pahin rasite on se, ettei ne tiskit mene koneeseen 'ikinä'. Pinoaa kyllä tiskipöydälle ja samassa ajassa ne olisi latonut nätisti koneeseen... hmm,. Eli siis aika pieni harmi verrattuna.
 
Hurlumhei
Ennen ex-miestäni eli lapseni isää pyörin vähän aikaa yhden "isänmaan toivon" kanssa..laitteli pokkana kiihkeitä viestejä uudelle ihastuksensa kohteelle,vaikka minä istuin vieressä..soitteli minulle keskellä yötä toisen naisen luota ja pyysi yöpaikkaa..sylki päin naamaa ja pyöritteli pitkin hankea ja tuli aamuyöllä oven taakse vannomaan rakkauttaan ja suunnittelemaan yhteistä perhe-elämää..tiedän joo..tosi huono maku miesten suhteen ja olenkin ajatellut pysyä sinkkuna pitemmän aikaa!!
 
vieras
Ap:n kannattaisi todella miettiä millaisen perhe-elämän lapselleen haluaa antaa. Tasapainoinen lapsuus äidin kanssa, vai perhehelvetti ydinperheenä? Väkivallalla on tapana pahentua ajan myötä.
 
toivottavasti joskus
2 keskenmenon jälkeen aloin odottamaan toista lastamme, raskaus oli alussa mutta iloisesta ja odotetusta tapahtumasta olin jo kerinnyt lähipiirille ilmoittaa, kunnes... eräänä iltana aloin vuotamaan, käskin esikoisemme 3v. mennä hakemaan miestäni autotallista, itkin hysteerisesti ovella ja pitelin vatsaani.. mies vain ihmetteli että mitäs nyt vollotat sanoin että vuodan oikein kunnolla että nyt meni kesken ja sattuu sekä fyysisesti että henkisesti. mies vain kohautti olkiaan ja tokaisi että "mitä minä sanoin", kääntyi ja lähti takaisin talliin. tuli vasta parin tunnin päästä sisälle! olin jo itse soittanut ensiapuun ymm. mies ei tehnyt mitään.. ei edes kysynyt mikä olo. menimme nukkumaan ensiavusta kehotettiin aamulla tulla käymään jos vuoto vielä jatkuu. jatkuihan se kahta kauhiammin ja sattui, mies ei edes lähtenyt mukaan enpoon vaan jäi kotiin! illalla tulin enposta kesken oli mennyt ja poistunut itsestään. mies kysyi "no mitäs sanottiin" aloin itkemään ja sanoin miten oli. mies vain taas tokaisi että mitä hän sanoi, ei pitäisi iloita liian aikaisin. samaisena iltana oli esikoisemme leikkimökin kasaus talkoot ja miehen veljet sitä kasaamassa. oli suunniteltu että pidetään sitten talkoo sauna illalla. tässä tilanteessa ilmoitin miehelleni etten jaksa millään mitään saunomisia järjestää eikä ole oikein sopivaakaan. ruuat kuitenkin tein. no ei tämä miehelleni riittänyt vaan lämmitti veljilleen saunan 12 aikana illalla, viinapullo alkoi kiertämään jo 12 aikana päivällä. pyysin vielä miestäni itkien ettei enää jatkoja saunan jälkeen! mutta kuinkas ollakkaan, jatkot oli meidän keittiössä viinapullot seurana! kävin 2kertaa itkien pyytämässä että lopettaisivat! mieheni käski minun mennä vain nukkumaan! 4aikana yöllä kävin häätämässä "vieraat" pois! sanoin että nyt riittää! vieraat ei siis tienneet mitä oli tapahtunut en heitä syytä mutta mieheni olisi voinut heille asiasta kertoa olisivat kyllä ymmärtäneet! että näin!

pitkä kertomus mutta ette muuten ymmärrä mistä kyse! päätin ottaa eron! asuin poissa muutaman kuukauden mutta palasin! nyt on vuoden mennyt hyvin mutta nyt taas tuntuu niin *#¤%%"! kiitos etä sain taas purkautua! tämä asia vaivaa niin paljon minua ja pakko siitä puhua välillä! miehen kanssa on tästä puhuttu, hän ei vain osannut iloita asiasta niin alussa ja hänelle se ei ollut iso juttu vaikka lapsi kuoli!
 
Eevis harmaana
Pahinta mitä mies on tehnyt tai itseasiassa pahinta mitä KUKAAN on minulle ikinä tehnyt. Tapahtumat aivan tuoreita. Rakastui itseään reilusti vanhempaan työkaveriin, hylkäsi perheensä, minut, poikamme ja tämän tulevan lapsen. Osteli kalliita vaatteita itselleen ja naiselleen lahjoja, meille ei mitään. Valehteli kuukauden kaikesta ja vetosi masennukseen ja identiteettikriisiin ja käsittelemättömiin asioihin. Asui muka kaverin luona miettimässä. Nyt on muuttanut lopullisesti pois ja hakenut avioeroa, kaikki tämä kk:n suhteen perusteella. Pannut tätä naista paljaallaan ja vuorostaan minua kun en tiennyt, että pettää. Ja olen tosiaan raskaana. Pieni poika ikävöi isäänsä paljon, heillä OLI todella läheiset ja hyvät välit, mutta helposti pystyi tästäkin luopumaan. Nyt aikoo mukamas vielä vaatia yhteishuoltajuutta ja luulee pääsevänsä pienillä elatusmaksuilla veräjästä, vaikka on ollut perheen päävastuullinen elättäjä ja tienaa todella hyvin. Tämä on pahinta mitä minulle ja lapsilleni on tehty. Ja kaikkea pahaa on vielä edessä kuten oikeudenkäynnit sun muut.
 
Mä haluaisn kommentoida noihin "eroa heti"-juttuihin: MEillä oli todella kivinen alkutaival ja tavallaan voi sanoa, että olin tyhmä jäädessäni (nyt olen onnellinen, etten luovuttanut ). Mies saattoi huoritella ja muutenkin riidellessä käyttää hirveää kieltä ja pari kertaa on pitänyt kiinnikin minusta tosi inhottavasti. Hän myös petti minua. Alussa jätinkin hänet, mutta kun kävimme myöhemmin tilanteita läpi, alkoi syyt selvitä: mies on lapsuudenkodissaan nähnyt juuri tälläistä käyttäytymistä ja saanut siitä osansa. Lisäksi suurin osa kaveripiiristä oli pettäviä, naisia huonosti kohtelevia miehiä. Kävimme pitkiä pitkiä keskusteluita ja kun näin vilpittömän pahoillaanolon ja halun muuttua, päätin yrittää uudestaan. Vuosien aikana tilanne parani koko ajan huomattavin askelin ja pari vuotta sitten mies hakeutui vielä ammattiauttajalle, jotta menneisyyden lastit saataisiin kokonaan pilaamasta tätä päivää. Myös liika päihteidenkäyttö on jäänyt. Eli voin sanoa rehellisesti, ihminen VOI muuttua (tai oikeammin toimintatavat ), jos halua on ja oikeasti tekee asian eteen jotain. Pelkkä "en mä enää ikinä tee noin" ei riitä, todellisen muutoshalun kyllä huomaa, silloin mies myös tekee sen eteen jotain. Jos ratkaisu on mahdollinen, ei mielestäni pidä heti erota. Jos koet olosi turvattomaksi, voit muuttaa pois siksi aikaa, että miehesi on tehnyt ongelmalleen jotain. Jos keskusteluhalukkuutta ei löydy, unohda koko mies.
 
joo

Lupailee asioita mitä ei jaksa/kerkiä toteuttaa .
Ei oikein hallitse kelloa.. :xmas:

Exät sen sijaan :kieh:
Yksi uhkaili itsemurhalla jos en toiminut niin kuin hän halusi. (hyvin kuuluu olevan edelleen hengissä)
Yksi hyväksikäytti rahallisesti.
Yksi raiskasi. :´(

 

Yhteistyössä