Pahat raskausarvet rinnoissa (KUVA)

  • Viestiketjun aloittaja Samiraz
  • Ensimmäinen viesti
Samiraz
Hei kaikki kanssa odottajat! :) niinkun otsikossa tulikin jo ilmi on minulle tässä rv 38:n mennessä siunaantunut kauhean näköiset, punaiset ja rumat arvet rintoihin :( olen rasvaillu rintoja ja mahaa 2x päivässä heti plussatestin tehtyäni, mutta ei auta niin ei.. Mahaan ei ple tullut (vielä..) yhden yhtäkään arpea mutta tissejen tilanne on siis näin hurja. :( ja mitenhän lie reagoivat vielä kun maito nousee tosissaan.. Onko täällä muita arvista kärsiviä mammoja? Onko vinkkejä hoitovoiteisiin? Tai muihin tapoihin hoitaa, esim laser? Kuinka kauan kestää että vaalenevat itsestään/ vaaleneeko näin tummat arvet ikinä :( ja pieni asiahan tämä on sen rinnalla että kohta saan ihanan pikku nyytin kainalooni, mutta kyllähän nämä otsetuntoa syövät.. Bikinikautta odotellessa :D...

Niin ja tässä vielä loppuun kuva näistä hirvityksistä.. (Ällövaroitus)

:(
 
Samiraz
<a href="http://aijaa.com/gP5FYp" target="_blank"><img src="http://i3.aijaa.com/t/00523/13686279.t.jpg"></a> Äää, ei tää suostu liittää tätä kuvaa... Onnistuiskohan nyt..
 
Heipä hei :wave:

Onhan nuo hurjan näköiset, mutta esim. itselläni on myös ns. karttapallonkuva vatsassa vaikka olen käyttänyt täsmävoiteita kahtakin merkkiä. Mulla on navan ylä ja alapuolelta n. 10 cm; päässä sekä sivuilta jopa 20 cm;n päässä arpia ja on riittävän hurjan näköinen noinkin. Jossain 2/3 vaiheilla niitä pikkuhiljaa alkoi tulla ja siitä ne on vaan laajenneet. Olen muutenkin herkkä- ja ohut ihoinen ollut aina.

Se nyt vaan kulkee geeneissä kenelle niitä yleensä tulee. Tietysti yksi syy voi olla äidin todella nopea painon nousu johon voi itsekin vaikuttaa syömällä ja liikkumalla oikein. Yleensä vaan toiset on herkempiä niitä saamaan.

En tiedä onko kukaan kokeillut jotain laseria tms.??

Mutta aika ainakin haalistanut itsellä arvet aika huomaamattomiksi. Lisäksi oma ihon värini on todella vaalea niin siinä se nyt ei niin hyppää silmille kuin että olisi joku tummenpi iho arvelen.

Ei muuta kuin rasvausta loppuun asti ja antaa ajan haalistaa arvet. Voihan toki joku vinkata millä kosmeettisilla hoidoilla arpia voisi hälventää?

Tsemppiä sinulle ja on meitä muitakin joille vaan tulee hurjan näköiset arvet, niiden kanssa kyllä elelee, ainakin itse olen niin tehnyt. Nautihan täysillä omasta vaavista :heart:
 
Samiraz
Ainiin ja piti laittaa että oon normaalipainonen (ennen raskautta 56kg/166cm) nyt paino noussut n. 9kg tähän mennessä. Tissit on kasvaneet B:stä-D:hen raskauden aikana joten arvet siis siitä :( mahassa ei yhtään arpia ja pieni maha muutenkin..
 
Eipä mitään.

Niinkuin totesit että normipainoinen olet ja painoakin on tullut hillitysti. Ja minusta rinnatkaan ei sinulla ole hurjaa vauhtia kasvaneet. Raskausarvet voi siis tulla minkä kokoisille hyvänsä.

Kysyit kauanko menee että häviävät. Enpä ole niin seurannut mutta karkea arvio on minusta vuoden päivät ainakin ja ajan myötä enemmän haalenee.
 
Arpinen
Hei! Näyttää ehkä nyt pahalta mutta usko pois, ne tosiaan vaalenee ja häviää! :) Eikä edes mene vuosia. Mulla repesi tissit ja pakarat esikoista odottaessa aivan järkyttäviksi. Vuoden päästä ei huomannut enää. Tottakai nämä on yksilöllisiä juttuja eli ei voi ennustaa kuinka kauan kenelläkin menee arpien haalenemiseen mutta kyllä ne siitä haalenee. Rasvaile niitä säännöllisesti edelleen, se auttaa ihoa palautumaan.
 
Samiraz
Arpinen:

Kiva kuulla että ovat vaalenneet niinkin pian :) joo, oon pyrkiny rasvailemaan 2x päivässä aamuin illoin ja ainakin pehmoset on :D

Onko jollain jotain vinkkejä hyviin arpivoiteisiin? Tällä hetkellä käytössä Mary Cohrin puteli ja mietin oisko toi apteekista saatava Kelo-Cote hintansa väärti? :) aika pikkunen puteli nimittäin ja hinta kova..

-ap
 
"MiiMii"
Hei, mulla tuli aikanaan esikoisesta yhtä pahat raskausarvet rintoihin. Ensin rintojen alaosaan, loppuraskaudesta rintojen päälle myös. Ja ne olivat juuri noin punaiset ja leveät ja olin aivan järkyttynyt asiasta. Ne kyllä vaalenivat ajan kanssa, ja sitten niiden olemiseen tottui. Muista lapsista ei ole tullut raskausarpia laisinkaan, vaikka lähtöpaino on ollut isompi.
 

Yhteistyössä