Pätkiskakun päällinen?

  • Viestiketjun aloittaja "rulla"
  • Ensimmäinen viesti
"rulla"
Mitähän laittaisin kuorrutteeksi kakkuun, jossa olisi täytteenä pätkismoussea ja ehkä vaniljavaahtoa? Onko suklaa liian tymäkkää tai kermavaahto liikaa muutenkin kuohkeaan komeuteen?
 
Nam! Voisitko laittaa tuon pätkismoussen reseptin :) ?
Itse kuorrutan aina kakut joissa on suklaakeksiä / suklaarouhetta sisällä , kermavaahdolla ja sulatetulla suklaalla sellaisia ''roiskeita'' tai viivoja siihen päälle :)
 
"rulla"
Pussi minipätkiksiä sulatetaan tilkkaan kermaa, jäähdytetään sen verran, että seos ei kuumana lässäytä kermavaahtoa. Vatkataan jotakuinkin 3/4 purkkia kermaa vaahdoksi (se neljäsosa meni siihen sulatukseen) ja pätkisseos vispataan joukkoon. Ellei tuloksesta tule tarpeeksi napakkaa, joukkoon voi sulattaa vielä liivatetta moussemäärän mukaan. Silloin se ainakin pysyy nikottelematta kakun välissä.
 
  • Tykkää
Reactions: sanma

Yhteistyössä