Päivän OrpoPurra: Kuluttajien luottamus pysyi hyvin heikkona ja yrityksissä tunnelma kääntyi laskuun

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
OrpoPurra lopetti jopa vuosia jatkuneen harmaan talouden kitkemisohjelman, jota viimeksi Orpo Sipilän hallituksessa koitti lopettaa tässä kuitenkaan onnistumatta. Ja myös EU:n yritysvastuudirektiivin estivät, jossa olisi ollut työläisiä ja kuluttajia auttava suurimmassa osassa kehittyneitä länsimaita käytössä jo oleva ryhmäkanneoikeus. Halusivat elinkeinotteluelämän tahdosta estää sen. Ei pataporvarinmusta korppi toisen kokoomustan korpin nokkaa noki. Lisäksi oikeisto: kokoomus, kepu, rkp, kd ja persut sekä niitä käskyttävät EK, SY, PYL, MaRa, MTK, KKK ja Etla ovat estäneet alipalkkauksen kriminalisoinnin ja sanktioinnin, jota sdp ja vasemmistoliitto ovat jo pitkään ajaneet. Ihmisriistolla saatavat elinkeinotteluelämän voitot mm. raksoilla, Närpiön tiloilla ja marjafirmoissa tärkeämpiä kuin työläisten oikeudet, ei yllätä. Korruptio ja hyväksikäyttö porvarilla verissä, voitoista ja rahasta myydään vaikka oma äiti.
 
vierailija
"Niiden omaisuutta, varallisuutta ja turvallisuuttahan eniten verovaroilla suojellaan vakaassa ja turvallisessa maassa, joten saavat maksaakin hyvinvoinnin säilymisestään."
Sinusta siis tulee ryöstömurhaaja sitten kun et enää saa vastikkeettomia tulonsiirtoja.
Et ole kehittynyt selvinnäkijänä, joten hankipa oikea työ, mars, mars siis TE-toimistoon!

Osattomat jotka eivät OrpoPurraSatosenHäkämiehen komentoyhteiskunnassa hyödy mitään mm. minimiperusturvan tulonsiirtojen muodossa esim. työttöminä, eivät ole myöskään velvoitettuja kunnoittamaan yhteiskuntasääntöjä, lakeja ja asetuksia, joista eivät itse hyödy mitään. Silloin on käytössä viidakon laki näiden ja heidän perheidensä hengissä selviämiseksi. Ottavat mitä saavat niillä lahjoilla millä omaisuutta yövartijavaltiossa uusjaetaan. Se on anarkiaa ja väkivaltaa, epävakautta ja turvattomuutta kaikille. Ne häviävät eniten, joilla on eniten suojeltavaa omaisuutta ja varallisuutta. Jos kerran tulottomien tai pieni- ja matalatuloisten pärjäämistä ei tueta verovaroin, miksi kaikki tukisivat eliitin suurten omaisuuksien, varallisuuksien ja henkilöturvallisuuden säilymistä, maksakoot tämän suojan myös täysin itse, hehän maata anarkiaan ajavat verohaluttomuudella ja pienituloisten oman onnensa varaan jättämisellä. Hyödyt on hyvinvointivaltiosta jo itse impattu, ja sen takia menestytty, mutta muille ja tuleville sukupolville ei suotaisi samaa - kunniattomat paskiaiset !
 
vierailija
Suomen kansa on RAJUSTI kahtia jaettu, kaukana yhteinäisestä

Palstan äärifasisti-pörssirikollis-korruptio-eduskunnan trollit, koettavat tuputtaa teille valheita valheiden perään, "yhtenäisyydestä", josta ei kansamme kerjuuttamisjonoissa ja äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti osattomaksi pahoinpitelemisessä, näy jälkeäkään. Pitäkä varanne ja käyttäkään omia aivojanne, katsokaa yhteiskuntamme tilaa, se kertoo totuuden.
 

Yhteistyössä