päiväkotiin

  • Viestiketjun aloittaja Seelia
  • Ensimmäinen viesti
Seelia
Minullakin syyskuussa töihilähtö koitaa..Tytär 2v. menee päiväkotiin. Ollaan muutaman kerran käyty katselemas paikkoja ja syyskuun alusta aloitetaan kunnon tutustuminen.
Kovasti mietityttää mitä kaikkee sinne tarhaan tarvitsee.Monetkohan vaatekerrat tarvitsee mukaan?
Kysymys kuuluu minulla lähinnä: Oletteko tehneet/aijotteko tehdä paljonkin vaatehankintoja ja mitä vaatetta/paljonko?
Mun täytyy varmaan ostaa ainaki 10 housut,tuplaten paitoja,bodyjä ym.! :whistle: On kaikka vaatteet mennee jo pieneksi ja jos en halua huudattaa konetta joka päivä töiden päätteeksi,niin täytyy kait kuluttaa lompakko tyhjiin.. :snotty:
 
Meilläkin tytöllä on yhdet varavaatteet tarhassa. Vein sinne sellaset vähän huonommat vaatteet sen takia koska niitä tulee luultavasti harvoin tarvittua niin ei sitten ole parhaat vaatteet siellä hyllyssä. Uudet ulkovaatteet ostin ja luultavasti joudun kohta ostaan toiset kotiin kun ilmat kylmenee ja en niitä ulkovaatteita jaksa aina kotiin raahata. Yhdet kuravaatteet ostin ja ne on tarhassa. Ajattelin eka ostaa kotiin toiset mutta sitten mietin et tuskin iltasin tulee ulos lähettyy jos sataa ja viikonloppusinhan ne voi sit tuoda kotiin. Kumpparitkin on tarhassa mutta ostan toiset kotiin. Eli en kyllä hirveesti oo joutunu vaatteita tarhan takii ostaan.
 
Eipä niitä niin hirveesti tarvii, meillä ainakin on vähän huonompia vaatteita tarhassa niin varalla kuin päälläkin. Siis ei ulko- mutta sisävaatteet. Ei tarvii pojan eikä tätien niin kauheesti varoa vaan saa keskittyä muuhun toimintaan...
Yhdet varavaatteet tarhassa, harvoin tosin tarvittu, ja lisäksi kuravaatteet ja kumpparit siellä, kotona voi katsoa säätä ennen ulkoilua ja ainahan ne voi ottaa viikonlopuksi kotiin!
Tarhatossut tai kengät on tietty hyvä olla, mieluiten sellaiset ettei jalka hikoile eikä liukastu!
Unilelu on meillä ehdoton kapistus tarhassakin! =)
 

Yhteistyössä