päiväkodin varavaatteista?

  • Viestiketjun aloittaja vanilja baby
  • Ensimmäinen viesti
laukusta kannattaa löytyä koko perusvaatetus (sukat, alkkarit,pitkäthousut,t-paita, gollege) kylmille ilmoille parit tumput, hattu, sadevaatetus (saappaat, sadetakki sekä sadehousut ja ehjät kurarukkaset) jos vaipoissa niin sillon varavaippoja, unilelu,,,nää tuli nyt näin hätäseen mieleen.

 
Mä katoin aina että kaikkia vaatteita oli parit varalla, siis housut, paidat, sukkikset/sukat, alkkarit.
Kesäsin sitten jotain kevyempää ja talvisin parit villasukat, hanskat ym.
Ja meillä tytöllä oli aina hoidossa kuravaatteet ja kumpparit erikseen, ettei tarvinnut niitä roudailla ees taas, varsinkin keväisin ja syksyisin kun ilmoista ei tiennyt.

Alkuun kun tyttö aloitti perhepäivähoidossa, kysyin hoitajalta mitä kannattaa pakata mukaan ja minkä verran.
Tossut taikka liukuestesukat on aika pop!
 
Niin ja lisätä piti, että ainakin tytön tarhassa oli myös tarhan puolesta varavaatteita jos sattui omat varavaatteet loppumaan tms.

Ja tuossa vuoden alusta vein ite sinne tarhaan pari laatikollista pieneksi jääneitä vaatteita varavaatteiksi, niitä kun kuulemma aina tarvii. Vahinkoja sattuu ja vaatteet likaantuu/kastuu.

 
perus vaatekerta ja jos opettelee esim kuivaksi ja saattaa tulla vahinkoja nii useemmat alkkarit+housut...

klesäisin tietty housut/sortsit riippuen mitä muksulla mennessä päällä...
talvisin.... vara hanskat....

niin ja siinä pk>:ssa jos olin oli... viel yleensä toiset piha vaatteet talvisin niillä joiden pukuja ei saanu laittaa kuivaus kaappiin... nimittäin jos kastu aamupäiväl pahasti.... ei kerenny puku kuivaksi ko ip:llä mentii ulos....
 

Yhteistyössä