pääkaupunkiseudulta äitikavereita!

Hei!
Olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada seuraa leikkipuistoihin, kahviloihin, museoihin, huvipuistoihin, eläintarhoihin, uimahalleihin, kesällä grillaamaan, rannalle ja piknikille...kaikenlaiseen arjen viettoon lasten kanssa.
Olen pikkasen päälle 30 v. ja tyttöni on reilu 1.5 vuotias. Pikku kakkosta ootellaan syntyväksi loppuvuodesta. Olen melko rento luonne, en mikään kovin tarkka monessakaan asiassa, esim. siivouksessa, ehkä voisin luonnehtia itseäni "boheemiksi". Lastenhoidosta tykkään yrittää selviytyä luonnollisesti ja luonnonmukaisesti, aika pitkälle lasten ehdoilla. Olen suvaitsevainen eikä mielestäni lastenhoidossakaan ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, pääasia on mielestäni, että koko perhe voi hyvin, niin lapset kuin aikuisetkin.
Odotan innokkaana kesää ja aurinkoa!
 
SMP
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1168228,250

http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;10672;10682

http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;10672;10682;53617

yllä muutamia linkkejä joissa tapaat varmasti muita mammoja ja voit luoda uusia kontakteja. Helsingillä ja Vantaalla varmasti löytyy kaupungin sivuilta samat tiedot.

Evlut seurakunnat järjestävät perhekahviloita yms. googlettamalla elueesi evlutin nettisivut saat tietoa tapaamis paikoista ja ajoista.

lähde rohkeasti tapaamaan muita!

Ensimmäinen tapaaminen olisi jo huomenna katso ensimmäinen linkki

 
Moi!

Kiitos vastauksesta. Käydään kyllä leikkipuistoissa ja perhekahviloissa, mutta nyt etsinkin suorempaa seuraa eli siis ihan vaan äitejä, joita voisi tavata. Joku ketä pyytää aamusella lähtemään mukaan johonkin viettämään päivää lasten kanssa. Eikö tällaisia löydy?
 
SMP
olemme suunnittelemassa kahvi tapaamista ma tai ti ensi viikolla. Seuratkaa alla olevaa ketjua ja tulkaa rohkeasti tapaamiseen mukaan. Siellä voimme vaihtaa yhteystietoja jatkoa ajatellen.

http://kaksplus.fi/keskustelu/t1410078

 
SMP
olemme sopineet kaksikin tapaamista eli

ma 25.5. klo 15> Sellon roberts caffee, leppävaarassa ( ei kirjaston vaan sellon caffee)
ja toinen
ti 26.5. klo 14> Roberts caffee kamppi sähkötalo

olette tervetulleita jos vaan pääsette
 

Yhteistyössä