Ovisplussailua?

Ajattelin aloittaa uuden ketjun.
Kokeillaan ensikertaa ovistikkuja ja nyt kp13 tuli kyseisen kuvan tulokset.

http://i42.tinypic.com/288ma2q.jpg

Tärppiä kokeillaan tänään (kertaalleen kokeiltu tänään itseasiassa) ja haluaisin vaan tiedustella onkohan ovis nyt käsillä vai tummeneeko tuo tuosta vielä enemmänkin? Kyseessä on Pregcheck-ovistestit ja aijemmat kp11-12 on ollu tosi haaleita, liki näkymättömiä.
 
eikös se oo niin et kun ne on samanvahvuiset tms niin siitä 12-48 tunnin sisällä ovis? ja ilmeisesti sinne simpat uimaan etukäteen? :D niin olis paras? en itse osaa ottaa kantaa.. en oo oviksia tikutellut.. ainakaan vielä..
 
Itse juuri mietin, että kun en nyt testaillu niin useesti ja ovulaatio on jo voinut tapahtua ja onkin tapahtunut kun eilen oli kaikista voimakkain viiva klo 14 aikaan mutta en sitten ehtinyt tikuttaa uudestaan ja katsoa että haaleneeko se myöhemmin, maanantaina taas ei klo 17 näkynyt mitään viivaa että ovulaatio on sitten ollut maanantaistaklo 17 tähän päivään klo 14.30 välillä vissiin.. harmittaa kun en tikutellu enempää kun en nyt sitten saanu mitää positiivista (eli kontrolliviivaa tummempaa) onkohan ovulaatio edes tapahtunut... Tai mahdollinen raskaus, pupuiltiin kyllä sunnuntaina ja eilen ja tänään mutta toivottavasti :)
 

Yhteistyössä