ovatko kaikki kotipizzat yhtä paskoja?

  • Viestiketjun aloittaja "argh"
  • Ensimmäinen viesti
"argh"
vai vain tämä joka meidän naapurissa on... ostin barbecue-kotzonen, maistui vain salaatilta ja salaatinkastikkeelta. no ei ihmekkään, eihän se avattuna ollut kuin pitsapohja pelkällä tomaatilla ja sisällä läjä perussalaattia ja kastiketta. kaksi paprikasiivua, kanaa en tuosta puoliskosta löytänyt. ja tästä yli kymmenen euroa, sissus.
 
hohhoi
Perhepizzat ovat kaikkein suurin kusetus, keskimäärin 35 prosenttia normaalipitsoja kalliimpia suhteessa kokoon. Ja kun normaalipitsakin häviää täytteiden määrässä ja usein laadussakin lähes mille tahansa ei-ketju-pitserialle niin herää kysymys miksi tämä suuri ketju on niin suosittu.

No tietenkin siksi että suuri osa suomalaisista on laumasieluisia mainosmiesten harhautettavissa olevia ääliöitä.
 
v¡eras
Kotipizzan jälkeen pitää mennä syömään, kun sieltä joutuu lähtemään nälkäisenä. Ainoa vaihtoehto on ottaa perhepizza, mutta kun kyseinen paikka on jo muutenkin ylihintainen niin kiva se on maksaa sitten aina vielä perhepizzasta.
 
vieras*
Kyllä mä olen niistä tykännyt. Tykkään enemmän jos ottaa sen kevyemmän vaihtoehdon, jossa on vähemmän juustoa. useimmiten olen ottanut kreikkalaisen salaatin, ja se on jostain syystä laitettu usein väärin, niin että jotain olellista on puuttunut (esim. se fetajuusto :D), mutta pitsat ja kotzonet on olleet aina sitä mitä on tilattu :)
 
"Mie"
Just eilen miehen kanssa syötiin 4 täytteen kotipizzat, ja molemmat oltaisiin jaksettu syödä vielä lisää. Muutaman tunnin päästä syötiinkin sitten jo jauhelihakeittoa. Kyllä noilla hinnoilla saisi olla isommat pizzat!
 
"orion"
Kokonsa puolesta sinänsä ok, sen pizzan jaksaa ehkä syödä kokonaanki, jos on kova nälkä. Mut täytteitä on tosi vähän, ja se "juusto", mikä hitto se oikeen on? Öljyä?
 
vieras*
Alkuperäinen kirjoittaja v¡eras;29503108:
Kotipizzan jälkeen pitää mennä syömään, kun sieltä joutuu lähtemään nälkäisenä. Ainoa vaihtoehto on ottaa perhepizza, mutta kun kyseinen paikka on jo muutenkin ylihintainen niin kiva se on maksaa sitten aina vielä perhepizzasta.
Se että syöt liian isoja annoksia ei ole kotipizzan ongelma.
 
Provikat Ruotsiin
Pizzan raaka-aineissa ja materiaaleissa pitää säästää, koska kotipizza-yrittäjän pitää tehdä niin kovaa katetta. Jos jonkun toisen pizzerian kate riittää siihen että maksaa vuokrat, tukun, palkat, jne. kotipizza-yrittäjältä lähtee vielä provisiot brändin käyttämisestä. Jokainen kotipizza on yksityisyrittäjän oma, eli paikoissa voi olla myös eroja. Tunnen vaan yhden yrittäjän ja hänen kotipizza tuottaa niin huonosti että hänen on pyöritettävä myös muita liiketoimia siinä ohella.
 

Yhteistyössä